03 / 05 / 2024

6. gayrimenkul fuarı 2019

6. gayrimenkul fuarı 2019

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da Hilton Convention Centar'da gerçekleştirilecek.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

ÖİB'in satışa sunduğu 6 gayrimenkulün ihale tarihi ertelendi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya, Elazığ, İzmir, Karaman, Muğla ve Şanlıurfa'da yer alan 6 gayrimenkul için son teklif verme tarihi 4 Ekim 2018 tarihine uzatıldı..

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Kahramanmaraş'ta 17 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Oniki Şubat İlçesi Hayrullah Mahallesi ile Dulkadiroğlu İlçesi Güneşevler Mahallesi'ndeki 6 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da yapılacak...

ÖİB 6 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor. İhale için teklifler 31 Ağustos'a kadar verilebilecek...

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Servet GYO 6 gayrimenkulün 2017 değerleme raporlarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 6 gayrimenkulünün 2017 değerleme raporlarını yayınladı. 

ÖİB 4 ildeki 6 gayrimenkulü 69.2 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince 4 ildeki 6 gayrimenkul özelleştirildi. Özelleştirme kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

6. gayrimenkul fuarı 2019 Haberi

6. gayrimenkul fuarı 2019

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. 

Birçok yeniliğin yer alacağı fuarda kurumsal alıcıların yanı sıra son kullanıcılar da bütçelerine uygun yarırımlara ulaşabilecek. 

3. Gayrimenkul Zirvesi ile sektörün geleceği şekillenecek. Sektör profesyonelleri liderlerinin katılacağı CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkuldeki son gelişmeler, yatırım avantajları ve sektörün sorunları ele...