30 / 04 / 2024

6. Gayrimenkul

6. Gayrimenkul

JNR Fuarcılık tarafından organize edilen 6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler ve Finans Hizmetleri Fuarı bugün açıldı. Fuar 9 Aralık tarihine kadar Harbiye Askeri müzede görülebilecek...

Eston Yapı, 6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler Fuarı'nda!

Eston Yapı, 07-09 Aralık tarihlerinde Harbiye Askeri Müzesi’nde satış odaklı gerçekleşecek olan, 6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler ve Finans Hizmetleri Fuarı’na katılıyor

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

İstanbul'da 24 taksitle 4 konut ve 2 gayrimenkul satılıyor! Megakentte ev almak isteyenlere yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 4'ü konut olmak üzere 6 gayrimenkulü taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa ve arazi almak isteyenlere müjde! O ilde 111 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 gayrimenkul satılıyor!

Balıkesir ili Manyas Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Manyas ilçesi, Cumhuriyet, Kapaklı, Çamlı, Akçaova ve Hamamlı mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 tarlayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir'den 129.8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 129 milyon 822 bin TL'ye satıyor...

Ankara'da 69.8 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ve Yenimahalle'de yer alan 6 adet gayrimenkulü 69 milyon 825 bin 807 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satılıyor. Açık artırma bugün 2 oturum şeklinde yapılacak.

6. Gayrimenkul Haberi

6. Gayrimenkul


Jnr Fuarcılık,  gayrimenkul  projeleri  ile  alıcılarını  08-09 Aralık  tarihlerinde Harbiye Askeri  Müzede  satış odaklı ihtisas fuarında buluşturuyor.


Alıcı ile satılık projeleri buluşturan fuara bu sene Dubai-Katar-Suudi Arabistan gibi körfez ülkeleri ile Almanya ve Hollanda’ dan  yatırımcı firmalar da katılıyor.

Jnr Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı  bu seneki fuarda firmaların alıcılarına fuara özel indirim ve taksit imkanı sunacaklarını belirtti.


Halkbank ın ana sponsorluğundaki fuara İnanlar inşaat,,Eston İnşaat,Saphire Grup Bakırköy ,Referans İstanbul, Yeşildağ İnşaat, Rings İstanbul,Selçuklu Holding Birinci Grup, Milenium Park,Hitit Holding,Caratpark, BraemoreTurkey, Palmedan Konakları, 212 İstanbul, Ayçoka İnşaat,Göktürk Villaları,Bodrum Konakları, GG  Danışmanlık ,Torkam İnsaat,   Merdoğlu Mimarlık,Özortaklar,Aktaş İnşaat,Kandilli Evleri ,BII Bosphorus  Uluslararası ,Kuzu Grup, Spradon  Evleri ,Smyrna Park İdea,Cempay Uluslararası,Newyork Miami Evleri,212 İstanbul Cihangir Konutları projeleri katılıyor.

 Fuarda  gayrimenkul konut projeleri, devre mülkler,...