29 / 04 / 2024

6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler Fuarı bugün açıldı!

6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler Fuarı bugün açıldı!

JNR Fuarcılık tarafından organize edilen 6. Gayrimenkul, Devremülk, Yazlık Evler ve Finans Hizmetleri Fuarı bugün açıldı. Fuar 9 Aralık tarihine kadar Harbiye Askeri müzede görülebilecek...




Jnr Fuarcılık,  gayrimenkul  projeleri  ile  alıcılarını  08-09 Aralık  tarihlerinde Harbiye Askeri  Müzede  satış odaklı ihtisas fuarında buluşturuyor.


Alıcı ile satılık projeleri buluşturan fuara bu sene Dubai-Katar-Suudi Arabistan gibi körfez ülkeleri ile Almanya ve Hollanda’ dan  yatırımcı firmalar da katılıyor.

Jnr Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı  bu seneki fuarda firmaların alıcılarına fuara özel indirim ve taksit imkanı sunacaklarını belirtti.


Halkbank ın ana sponsorluğundaki fuara İnanlar inşaat,,Eston İnşaat,Saphire Grup Bakırköy ,Referans İstanbul, Yeşildağ İnşaat, Rings İstanbul,Selçuklu Holding Birinci Grup, Milenium Park,Hitit Holding,Caratpark, BraemoreTurkey, Palmedan Konakları, 212 İstanbul, Ayçoka İnşaat,Göktürk Villaları,Bodrum Konakları, GG  Danışmanlık ,Torkam İnsaat,   Merdoğlu Mimarlık,Özortaklar,Aktaş İnşaat,Kandilli Evleri ,BII Bosphorus  Uluslararası ,Kuzu Grup, Spradon  Evleri ,Smyrna Park İdea,Cempay Uluslararası,Newyork Miami Evleri,212 İstanbul Cihangir Konutları projeleri katılıyor.

 

 Fuarda  gayrimenkul konut projeleri, devre mülkler, yazlık evler, ofisler,  akıllı binalar, villa konutlar, plazalar, iş merkezleri  ve projeleri satışa sunulacak.  Bazı firmaların  özel indirimler yapacağı fuarda, satışa sunulan Newyork ve Miami evlerin de sadece yüzde 20 sini ödeyerek sahip olma imkanı sunulacak Ziyaretçiler Amerika ile anında iletişim kurarak satın alacakları konutlarını görebilecekler. Fuarda  Amerika, İngiltere, Dubai  ve diğer ülkelerden finans-yatırım firmaları ve bankalar da yer alıyor.

 

20.000 Kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda ziyaretçilere ücretsiz konserler, müze girişleri, Doğa Koleji Çocuk Bakım Servisi gibi hizmetler sunulacak.

 


Geri Dön