28 / 04 / 2024

6. Leventi kim yapacak

6. Leventi kim yapacak

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 168 milyon 150 bin TL olarak Yeni Yapı İnşaat ile Taca İnşaat'tan geldi.

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi yapıldı. Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 25 milyon TL olarak geldi.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Kira geliri 6 bin 600 TL'yi aşanlar dikkat!

Toplam mesken kira geliri 6 bin 600 TL'yi aşan 2 milyonu aşkın mükellef, gayrimenkul sermaye iradı sebebiyle bu ay beyanname verecek. Peki kim, ne kadar vergi ödeyecek?

Kim Kardashian ile Kanye West'in gayrimenkulleri ne olacak?

Kim Kardashian ve Kanye West 6 yıllık evliliklerini bitirmeye hazırlanıyor. 105 milyon dolarlık emlak sahibi olan çiftin bu serveti ne yapacağı merak konusu oldu. 

6 soruda Enerji Kimlik Belgesi!

Enerji Kimlik Belgesi nedir? Başvuruda istenen belgeler nelerdir? Hangi kuruluştan alınır? Başvuruyu kim yapacak? Daire başına ücreti ne olacak? Geçerlilik süresi kaç yıl olarak belirlendi? İşte 6 soruda Enerji Kimlik Belgesi...

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Kylie Jenner, Kaliforniya'dan 6 milyon dolara ev aldı!

Kylie Jenner, Kaliforniya eyaletinde bulunan Hidden Hills bölgesinde 6 milyon dolara (18 milyon lira) malikâne satın aldı. Kyle Jenner, Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi.

Emlak gelir vergisini kim öder?

Gelir Vergisi Kanununun mükerrer 80 inci maddesinin 6 ıncı bendi uyarınca, taşınmaz mal ve hakların satışından elde edilen kazançlar belli kıstaslarda vergilendiriliyor. Peki, emlak gelir vergisini kim öder?

Körfezliler su faturalarını 6 TL fazla ödeyecek!

Körfezliler su faturalarını 6 TL fazla ödeyecek. Çünkü faturalara evsel atık bedeli de eklenecek MHP'li meclis üyesi Vahit Eryılmaz, İlimtepe'de yenilen kaldırım taşlarının gelişi güzel çevreye bırakıldığını belgeledi, mecliste de "bu taşları kim bıraktı?

Ak-Kim yatırım hedefini bu yıl dört katına çıkardı!

Geçen yılı yüzde 10 büyümeyle kapatıklarını ve 2011 yılı yatırım hedeflerini dörde katlayarak 16,6 milyon dolara çıkardıklarını ifade eden Ak-Kim Genel Müdürü Fatih Tanverdi, 'Satış pazarlama ve Ar-Ge organizasyonumuzu yeniden yapılandırdık....  

Stillistanbul'da 117 bin TL'ye! Peşinde yüzde 6 indirim!

Stillistanbul, 6 blokta 133 konuttan meydana geliyor...

THK'dan Sultanbeyli'de satılık 6 arsa!

Türk Hava Kurumu İstanbul Sultanbeyli'de 6 arsayı satışa çıkardı

FiLife'ta 37 bin TL'ye! Son 6 gün!

Esenyurt'ta inşa edilen FiLife'ta 37 bin TL'den başlayan fiyatlar için son 6 gün!

Sinpaş GYO 6 bin konut üretti!

Sinpaş GYO 6 bin konut üretti, yüzde 70'ini sattı

6. Leventi kim yapacak Haberi

6. Leventi kim yapacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhale kapsamında satışa sunulan 6. Levent'in birinci oturumu 21 Ocak'ta yapılmıştı. 


Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesinin birinci oturumuna en yüksek teklif 3 firmadan gelmişti. En yüksek teklifin 25 milyon TL olarak geldiği ihaleye en yüksek teklifi veren firmalar şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Emlak Konut 6. Levent ihalesinin ikinci oturumunda ise en yüksek teklif Yeni Yapı İnşaat - Taca İnşaat'tan geldi. Firma, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 442 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 168 milyon 150 bin TL teklif verdi. Ayrıca firma ihalenin birinci...