06 / 05 / 2024

60 evler parkı kiralık cafe

60 evler parkı kiralık cafe

Kocaeli Derince'de 60 Evler Parkı içerisindeki restoran, kafeterya ve çay bahçesi içerisindeki demirbaşlarıyla birlikte belediye tarafından toplam 2 milyon 650 bin TL + KDV bedelle 10 yıllığına kiralanıyor. Kiralama ihalesi 4 Kasım 2014 tarihinde yapılaca

Aracı olanlar dikkat! Kimsenin bilmediği detay: O ücret geri alınabiliyor

Aracı olanlar dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, 0-3 saat arası ücretsiz olması gereken otoparkta kendisinden 60 TL park ücreti talep edilince, Tüketici Hakem Heyeti ve İBB'ye başvurarak şikayette bulundu. AVM’den ise otopark ücreti ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Konya Kanyon Park'ta 60 ay 0 faiz imkanı!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Kanyon Park projesinde daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Park 34'te 60 ay 0 faizle! Hemen teslim!

Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş ortaklığında hayata geçirilen Park 34 projesinde 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Bağdat Caddesi’nde inşa edilen Park Residence Cadde projesinde teslime hazır daireler için yeni bir kampanya başladı. Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı.

Kartal Park 34 projesinde 60 ay 0 faiz imkanı! Yaşam başladı!

Demir Yapı Organizasyon, Hak Yapı, İsmail Demirtaş Beton tarafından hayata geçirilen Park 34 projesi Kartal'da yükseliyor. 60 ay 0 faiz imkanının sunulduğu projede yaşam başladı.

Kartal Park 34'te 60 ay 0 faiz imkanı!

Demir Yapı Organizasyon, Hak Yapı, İsmail Demirtaş Beton tarafından hayata geçirilen Kartal Park 34'te 60 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

60 evler parkı kiralık cafe Haberi

60 evler parkı kiralık cafe


Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığından:


1 - Belediyemizin hüküm ve tasarrufu altında bulunan; Kocaeli İli, Derince İlçesi, Yavuzsultan (Dumlupınar) Mahallesi, Rıhtım Caddesi üzerinde, 19.J.3.c pafta, 1568 ada, 1 numaralı parsel üzerindeki 60 Evler Parkı içerisinde, 715,00 m² kapalı, 2.285,00 m² açık toplam 3.000,00m² kullanım alanlı Restoran, Kafeterya ve Çay Bahçesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesine göre ‘‘Kapalı Teklif Usulü’’ ile Demirbaşlarının satışı, Kullanım ve İşletme Hakkının Devri ile beraber 10 (on) yıllığına kiraya verilecektir.

2 - İhale, 04.11.2014 Salı günü,  saat 10.30’da Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi, Belediye Hizmet Binası, No: 83, K: 3 adresinde bulunan Derince Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

3 - İhale edilecek yerin 10 (on) yıllık kiralama bedeli 1.800.000,00TL+KDV, Demirbaş Satışı, Kullanım ve İşletme Hakkının Devri 850.000,00TL+KDV olmak...