03 / 05 / 2024

61 projede satışa çıkan konutlar

61 projede satışa çıkan konutlar

Yılın ilk 11 ayında 61 projede toplam 37 bin 199 konut satışa çıkarken, 15 konut projesinin lansmanının gerçekleştiği mayıs en hareketli ay oldu. Kartal, Sancaktepe, Büyükçekmece, Başakşehir gibi ilçeler yatırımlarda ön plana çıktı.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Batıyakası'nda ilk etap satışa çıktı! 611 konutluk yeni projede şimdi sıra 2. etapta... Peki Batıyakası 2. etap ne zaman satışa çıkacak?

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte projede son durum!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte projede son durum...

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Beyaz Park Topkapı projesi satışa çıktı!

Beyaz İnşaat, İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesini satışa çıkardı. Toplam 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırıma mal olan projede fiyatlar 395 bin liradan başlıyor.

Beyaz Park Topkapı projesi satışa çıktı!

Beyaz İnşaat, İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesini satışa çıkardı. Toplam 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırıma mal olan projede fiyatlar 395 bin liradan başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 61 konutu satışa çıkaracak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 450 konut projesi kapsamında yapılan konutlardan 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 61 adet konutu satışa çıkaracak.

Hep İstanbul'un son 2 bloğu satışa çıktı!

Toplam 1424 adet daireden meydana gelen Hep İstanbul'un son 2 bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 282 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 168 konutu satışa sundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şanlıurfa Maşuk'ta 107'si alt gelir grubu, 61'i sosyal konut olmak üzere toplam 168 konut satışa sundu.

Sinpaş Ümraniye Çakmak projesi satışa çıkıyor! 590 bin TL'den!

Sinpaş Yapı, Ümraniye Çakmak projesinde satışlara haftaya başlıyor. 1000'in üzerinde konutun plandığı Sinpaş Çakmak projesinin ilk etabında 170 daire satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 590 bin liradan başlıyor...

Another World'te son etap daireler satışa çıktı!

Alanya'da inşa edilen Another World projesinde son etap daireler satışa sunuldu. Hemen teslim projede 1+1 daireler 230 bin ve 2+1 daireler de 289 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 1.400 konut yer alıyor. Projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi.Peki Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Gül Proje Viraİstanbul'u satışa çıkardı!

Gül Proje, Beylikdüzü'ndeki 630 milyonluk yatırımı Viraİstanbul'u satışa çıkardı. Projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

61 projede satışa çıkan konutlar Haberi

61 projede satışa çıkan konutlar

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Kartal ve Sancaktepe, Avrupa Yakası'nda ise Büyükçekmece ile Başakşehir yatırımlarda ön plana çıktı.2013 yılının son günlerinde yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrasında yaşanan siyasi ve ekonomik çalkantı en çok gayrimenkul sektörünü vurdu. Konut kredisi faizlerinin yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması ve döviz kurundaki belirsizlik nedeniyle hem yatırımcılar hem de müteahhitler tedirgin oldu. 


Satışlar hız keserken!

Konut satışları hız keserken, yerel seçimlerin ardından bekle-gör havasından çıkan inşaat patronları ise peş peşe yeni konut projelerini vitrine koydu. 

4 yeni konut projesinin inşaasına başlanan İncek, Ankara gayrimenkul piyasasında gelecek dönemde de adından söz ettireceğinin sinyalini verdi. Talep yavaşlarken, arzın artması sektörde endişelere neden olurken, şirketler kampanyalarla satışları artırmaya çalıştı. Bankaların konut kredi faizlerinin yüksekliği nedeniyle düşen konut talebini canlandırmak isteyen inşaatçılar, şirket bünyesinde uzun...