06 / 05 / 2024

65 yaş aylığında son durum ne

65 yaş aylığında son durum ne

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de asgari ücret ve memur ile emekli maaşlarından sonra zamlandı. Bu son dakika rakamını duyan inanamadı! Hemen bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak 2024 müjdesi! Peş peşe zamlar açıklandı, rakamlar buz kestirdi!

Son tahminlerle beraber, yeni zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası peş peşe hesaplandı. İşte yeni Ocak 2024 zamlı maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına tam bu kadar Ocak zammı geliyor! Şimdi yeni zamlı maaşlarınıza bakın!

Memur maaşlarına yüzde 49,46 oranında zam uygulanması halinde, 65 yaş aylığı, evde bakım aylığı ve engelli maaşlarının yeni tutarları da tek tek hesaplandı. İşte o rakamlar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında zam depremi! Kimin maaşı kaç TL? Şimdi rakamlara bakın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar, maaşlarının kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı zamlı rakamları tek tek açıklandı. İşte merak edilen o rakamlar...

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşında şok üstüne şok! Zamlı maaşlar buz kestirdi! Şimdi göz atın! 

Temmuz ayında 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşına da peş peşe zam geldi. Peki yeni zamlı maaşlar kaç liraya yükseldi? İşte merak edilen o rakamlar...

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli aylığı, kıdem tazminatı, hasta yardımı kaç TL oldu? Son dakika rakamları geldi! 

Memur maaşlarında yaşanan artış, kıdem tazminatından sosyal destek ödemelerine kadar birçok kalemi de etkiliyor. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım, engelli aylığı, kıdem tazminatı, hasta yardımı kaç TL oldu? İşte yeni zamlı 2023 ödemeleri...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak! Şimdi yeni maaşınıza göz atın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı belli oldu. Asgari ücrete yapılacak zam sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da artacak. Peki hangi maaş kaç TL'ye yükselecek? 

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşında ara zam şoku! Maaşlar yükselecek mi? Bu rakamlara göz atın! 

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı gibi sosyal destek ödemelerine de Temmuz ayında zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki sosyal destekler zamlanacak mı? 

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında son dakika! Hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi? Şimdi bakın

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Pek çok kişiyi ilgilendiren 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika gelişmeleri de merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki  maaşlara yeni zam var mı?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Nisan 2023 depremi! Tek tek açıklandı, rakamlar duyanı buz kestirdi!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zamlı rakamlarını ve yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Nisan 2023 ödemesi kaç lira oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında Nisan 2023 müjdesi! Rakamlar bir bir açıklandı! Şimdi bakın! 

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Nisan 2023 kaç TL? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Nisan müjdesi! Peş peşe açıklandı, rakamlar buz kestirdi!

Binlerce vatandaşın merakla beklediği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Nisan müjdesi! Peş peşe açıklandı, rakamlar buz kestirdi! Şimdi bakın!

65 yaş aylığında son durum ne Haberi

65 yaş aylığında son durum ne

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammından sonra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlılara sağlanan desteklere ek olarak, eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahiplerine verilen destekler de zamlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek ödemeleri veriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, toplamda 50 civarındaki sosyal yardım programı çerçevesinde vatandaşlara ek ödemeler de yapılıyor. Takvim Gazetesi'nden Çığıl Ön Yener'in aktardığına göre; hemen her kesime devlet nakit destek veriyor. Yine verilen detaylara göre, Bakanlık tarafından, asgari ücret ve emekli ile memur maaşlarına yapılan zam sonrası bu desteklerin tutarları da yükseltildi.

Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül zammı ne kadar oldu?  65...