07 / 07 / 2024

6.Alüminyum Sempozyumu ne zaman

6.Alüminyum Sempozyumu ne zaman

Dünya Üzerinde Bir İlk Zeki Kusur Tespit Sistemi (SDDS-Smart Defect Dedection System) olan ALUEXPO fuarında tanıtıldı. 6.Alüminyum Sempozyumu Fatih'te yer alan Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi'nde gerçekleştirildi...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Alüminyum fiyatları tırmanıyor! 16 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Alüminyum fiyatları tırmanmaya devam ediyor.16 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyatları belli oldu. İşte 16 Ocak 2023 alüminyum fiyat listesi…

Tel Alüminyum 40 TL! Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi… Tel Alüminyum 40 TL, Levha Araiş Alüminyum 35 TL, Alüminyum talaş 21,50 TL seviyelerinden satılıyor.

A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletlerde büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletler "Aldın Aldın" kampanyasına dahil edildi. Peki 27,5 Jant Alüminyum özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

VOLTA VB2 Alüminyum Katlanır Elektrikli Bisiklet A101'de kaç TL? İşte 6 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101  VOLTA VB2 alüminyum katlanır elektrikli bisikleti 7 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte 6 Nisan fiyat ve ürün bilgisi...

Alüminyum fiyatlarında rekor artış! 12 ay içinde 4 bin doları görebilir...

Rusya'nın en büyük alüminyum üreticisinin Ukrayna'da bulunan tesiste üretimi durdurduğunu açıklamasının ardından alüminyum tedariğine dair belirsizlikler arttı. Alüminyum fiyatının daha da yükseğe taşınabileceği söyleniyor.

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Navruz Sulaymonov tarafından kuruldu.

Piran Alüminyum İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Piran Alüminyum İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 400 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnunda  50 bin TL  sermaye bedeli ile Yakup Aslan tarafından kuruldu.

6.Alüminyum Sempozyumu ne zaman Haberi

6.Alüminyum Sempozyumu ne zaman

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, Alüminyum Test, Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM), Aluexpo 2013 fuarında yerini aldı. Fuar sektörün önde gelen uzmanlarıyla, yeni yatırımlar için Türkiye'nin potansiyel fırsatlarını değerlendirmek isteyen 31 ülkeden 151 yabancı firma ve farklı ülkeler ile işbirliği yapmak isteyen 163 yerli firmayı, bir araya getirdi. 


Alüminyum ekstrüzyon imalatında üründe oluşan yüzey hatalarını tespit etmek için ALUTEAM tarafından geliştirilen Zeki Kusur Tespit Sistemi (SDDS-Smart Defect Dedection System) ilk defa ALUEXPO fuarında tanıtıldı. Şu anda dünya üzerinde bir ilk olan makine alüminyum profil üretiminde yüzde 30'lara ulaşan hataları, oluştuğu anda tespit ederek, hataların daha da büyümesini engelliyor. Bugüne kadar üretilen profiller manuel takip edilirken, yeni makineyle üretilen profillerin her santimetresi inceleniyor.

Ayrıca: ALUTEAM ’de Hızlı Prototipleme Teknolojisi ile üretimi gerçekleştirilen ve...