03 / 05 / 2024

7 Bölge 7 Orman

7 Bölge 7 Orman

Türkiye ihracatında önemli bir paya sahip olan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) de sürdürülebilir kalkınmada doğal çevrenin öneminden hareketle ‘7 Bölge 7 Orman’ projesini hayata geçiriyor...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge'de 275 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 4.Bölge 1.Etap 275 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Haziran 2016 saat 15:00'da gerçekleşecek.

Güneydoğu'daki 7 bölge için yapılacak dönüşüme özel sektör davet edildi!

Fatma Güldemet Sarı, yeniden inşa edilecek Güneydoğu’daki 7 bölge için özel sektöre çağrıda bulundu. İstanbul’daki inşaat şirketlerini davet eden Sarı, “Özel sektörü özellikle davet ediyorum. Taş üstüne bir taş da siz koyun” dedi.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge'de 786 konut yaptıracak!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge 786 adet konut ve 48 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 7 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge sözleşme programı!

TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge kura çekilişi 7 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti. Kura çekimi kapsamında 1.100 adet konut hak sahiplerini buldu. İşte TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge sözleşme programı...

7 Mayıs TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura sonuçları!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ve 19. Bölge kura çekilişi kapsamında toplam 1.100 adet daire satışa sunuldu. İşte 7 Mayıs TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura sonuçları...

7 Bölge 7 Orman Haberi

7 Bölge 7 Orman


Ekonomik ve sosyal faaliyetlerin yeryüzünde yaşayan tüm insanların yaşam kalitesini bozmadan gerçekleştirilmesi ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakılması için sürdürülebilirlik büyük önem taşıyor. Türkiye ihracatında önemli bir paya sahip olan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) de sürdürülebilir kalkınmada doğal çevrenin öneminden hareketle ‘7 Bölge 7 Orman’ projesini hayata geçiriyor.



Sürdürülebilir bir gelecek için ekonomik faaliyetlerin çevre ve toplum konularında gerçekleştirilecek faaliyetlerle bütünlük taşıması artık bir gereklilik. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) de bu misyondan yola çıkarak daha yeşil bir Türkiye için 7 Bölge 7 Orman projesini hayata geçiriyor. ‘Temiz Çevre Temiz Maden’ sloganı ile yürütülen projenin üçüncü etabı ise Adıyaman oldu. İMİB, projenin daha önceki durakları olan Bursa ve Bilecik’ten sonra bu kez 10 hektarlık alanda 20 bin fidan...