19 / 05 / 2024

70 yıllık köprü

70 yıllık köprü

Taksim Kadırga Caddesi'nde yer alan ve Gezi Parkı'nı caddenin karşısına bağlayan 70 yıllık yaya köprüsü yıkıldı...

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Saruhanlı'da 70 yıllık taş bina sağlık merkezi oldu!

Manisa Saruhanlı Belediyesi tarafından Alibeyli mahallesinde bir süredir atıl vaziyette olan 70 yıllık taş binanın yenilenerek aile sağlığı merkezine dönüştürüldü.

Trabzon’da binalar yıkılınca bin 500 yıllık köprü ortaya çıktı!

Trabzon’da devam eden kentsel dönüşüm yıkımlarında bin 500 yıllık köprü bulundu. Tarihi köprünün akıbetinin ne olacağı ise merak konusu oldu...

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

Serik'te tapuda 70 yıllık düğüm çözüldü!

Serik Belediyesi ilçenin gelişmesinin önündeki en büyük engel olan 70 yıllık tapu sorununu çözdü. Belediye Başkanı Ramazan Çalık, “İlçemizin kangren olmuş sorununu dört yıllık hummalı bir çalışmadan sonra çözdük” diye konuştu..

Silifke’de 2 bin yıllık Taş Köprü tartışması!

Silifke’de 2 bin yıllık Taş Köprü tartışması yaşanıyor. Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Esen Tol, Tarihi Taş Köprü’nün yıkılma tehlikesi nedeniyle yeniden restore edilmesi gerektiğini savunuyor..

Osmangazi Köprüsü’nde geçiş garantisi yıllık hesaplanacak!

Bayram tatilinde ortalama günlük 95 bin araç geçişiyle teknik olarak garanti rakamının iki katına ulaşıldı ancak hesap günlük değil yıllık 14.6 milyon geçiş üzerinden yapılacak.

Kastamonu Ersizlerdere'deki 117 yıllık köprü restore ediliyor!

Kurtuluş Savaşı'nda cepheye silah ve erzak taşınan Kastamonu İstiklal Yolu üzerinde bulunan Ersizlerdere'deki 117 yıllık tarihi köprü restore ediliyor.

Orhangazi'de 2 bin yıllık köprü turizme kazandırılacak!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.

Yıldırım'da 5 yıllık projelerin yüzde 70'i 18 ayda tamamlandı!

Seçim döneminde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5 yıllık projelerin yüzde 70'ini 18 ayda tamamladıklarını söyledi.

Kütahya'da 47 yıllık köprü yenilenecek!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Yeşilhisar Mahallesi ile Karşıyaka Mahallelerini birbirine bağlayan 47 yıllık köprünün “Kanal Hisarcık” projesi çerçevesinde yenileneceği açıklandı. Belediye Başkanı Çalışkan köprünün genişletileceğini söyledi.

70 yıllık köprü Haberi

70 yıllık köprü
Taksim Yayalaştırma kapsamına girmeyen Taksim Kadırgalar Caddesi üzerinde yer alan 70 yıllık yaya köprüsü, 1 Şubat 2013 tarihinde yıkıldı. Sit alanı içerisinde yer alan köprünün yıkılmasının, Topçu Kışlası'nın yapımı için hazırlık olduğu tahmin ediliyor. Taksim Platformu köprünün yıkılmasına tepki...