27 / 04 / 2024

8. AVM Yatırımları Konferansı mart 2016

8. AVM Yatırımları Konferansı mart 2016

Gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 8. yılında da AVM yatırımcıları, merkez yöneticileri, perakendeciler, AVM yöneticileri ve sektöre destek veren firmaları bir araya getirecek.8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta yapılacak.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker GYO, 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım için düğmeye bastı.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

Japonya'da konut yatırımları yüzde 7,1 azaldı!

Japonya özel sermaye harcamaları yüzde 5,8, konut yatırımları yüzde 7,1 oranında azaldı...

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

Çin'de gayrimenkul yatırımları yüzde 6.8 arttı!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan (NBS) yapılan açıklamaya göre; ülke genelinde Ocak-Kasım döneminde gayrimenkul yatırımları yüzde 6,8 arttı. 

Çin’in gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 arttı!

Temmuz ayında Çin'in sanayi üretimi yüzde 4,8 yükselirken, ülkede gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 artış gösterdi.

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

2020 yatırımları için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı!

Merkezi yönetim bütçesinden bu yılki yatırımlar için yaklaşık 52 milyar lira ayrıldı, en yüksek pay ise 8,4 milyar lira ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının oldu.

8. AVM Yatırımları Konferansı mart 2016 Haberi

8. AVM Yatırımları Konferansı mart 2016

Gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 8. yılında da AVM yatırımcıları, merkez yöneticileri, perakendeciler, AVM yöneticileri ve sektöre destek veren firmaları bir araya getirecek. Wyndham Grand Otel’de gerçekleştirilecek konferansta, sektörel konulardan yeni ufuklar açacak oturumlara, yol gösterici bir içerik sunulacak.


VIII. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’da gerçekleşecek. Gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 8. yılında da AVM yatırımcıları, merkez yöneticileri, perakendeciler, AVM yöneticileri ve sektöre destek veren firmaları bir araya getirecek. Wyndham Grand Otel’de gerçekleştirilecek konferansta, sektörel konulardan yeni ufuklar açacak oturumlara, yol gösterici bir içerik sunulacak.



VIII. AVM Yatırımları Konferansı Ana Başlıkları


Ekonomik Gelişmeler: 2016 yılında Türkiye ve dünyadaki sıcak gelişmelerin ekonomiye ve AVM sektörüne etkileri



Pazarlama ve Dijital Dönüşüm: Dijitalleşen dünyada AVM’ler için pazarlama stratejileri



AVM’lerde Yeni Trendler: En son tasarım trendleri, fonksiyonel binalar ve...