29 / 04 / 2024

8 ay satılamayan ev 8 günde satıldı

8 ay satılamayan ev 8 günde satıldı

Orlando’daki bu ev 8 ay boyunca çeşitli sitelerde satışa sunulmuş, fakat aylarca satılmayınca ev sahibi çareyi Harry Lim isimli profesyonel bir fotoğrafçıyla anlaşmakta bulmuş. Yeni fotoğraflar çektikten 8 gün sonra ev satılmış.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle satılık iş yeri!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade fırsatıyla!

Akçalar 4 projesi, Bursa'nın hızla gelişen Akçalar'da Karnur İnşaat tarafından yükseliyor. Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade seçenekleri ile satışlar devam ediyor. Peki Akçalar 4 daire fiyatları ne kadar? işte Akçalar 4 ile ilgili detaylar...

O ildeki 8 arazi ve 2 arsa 8 taksitle satılıyor! Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Kastamonu Tosya Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Kastamonu ili, Tosya ilçesinde yer alan 8 arazi ve 2 arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Kastamonu Tosya'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatı!

Şengürler İnşaat tarafından Düzce Merkez İstanbul Caddesi'ne yakın konumda yükselene Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Adapark Konutları ne kadar? İşte Adapark Konutları ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o ildeki 28 arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor! Arsa arayanlara müjde! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesinde yer alan 28 adet arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor. Peki Gümüşhane'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak tam 93 adet gayrimenkulü 8 taksitle satışa çıkardı! Bu ilden arsa, arazi ve ev sahibi olabilirsiniz! 

Afyonkarahisar Emirdağ Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, Emirdağ ilçesinde yer alan 93 adet Hazine taşınmazını 8 taksitle satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak o ildeki 3 arsa ile 4 araziyi 8 taksitle satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 arsa ile 4 araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Isparta Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Hayal Urla Villa projesinde yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı! Yeni proje

Hayal Urla Villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı ile satılacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

8 ay satılamayan ev 8 günde satıldı Haberi

8 ay satılamayan ev 8 günde satıldı

Eski yemek salonu



Eski yatak odası



Yeni yatak odası



Eski mutfak



Yeni mutfak



Eski banyo



Eski salon



Yeni salon



Eski bebek odası



Yeni bebek odası