30 / 04 / 2024

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken altının 8 ay sonra ne kadar olacağı da açıklandı. Peki altın 2024 yılının sonunda ne kadar olacak? 



Yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden sürüyor. Serbest piyasada altının gramı 2 bin 452 Türk Lirası seviyesinde. Çeyrek altın da 4 bin 352 TL'den alıcı buluyor. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş sürecek mi? Altın 2024 yılı sonunda ne kadar olacak?

Altında rekorlar peş peşe gelirken, ons altın yüzde 12,9 yükselerek şimdiden geçen seneki kazançlarını yakaladı. Gram altın 435 TL değerlenirken, canlı yayında son dakika güncel altın fiyatları ile ilgili açıklamalar da Ekonomist Muhammet Bayram'dan geldi. Muhammet Bayram açıklamasında "Altına teveccüh ilerleyen zamanlarda olacak. Sene sonun tahminleri ise ons başına 3 bin dolarlar seviyesinde olacak." diye konuştu.

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Akşam'da yer alan habere göre bayram öncesi haftanın ilk günü de altının ons fiyatı 2 bin 354 dolara çıkarak rekor tazeledi. Ons/altının yönü ilke yükselen bankalar arası piyasada altının gramı ise 2 bin 419 lirayı gördü. Serbest piyasada altının gramı 2 bin 452 Türk Lirası seviyelerinde Çeyrek altın da 4 bin 352 TL'den alıcı buluyor.

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yapan Ekonomist Muhammet Bayram şunları dile getirdi: "Altın, dolar bazında ons başına 2 bin 300 seviyesinde. Burada İsrail-Filistin savaşı, Rusya-Ukrayna krizi, küresel çapta Kızıldeniz'deki enflasyonist ortam ve son olarak İran-İsrail arasındaki savaşta eklenecek gibi de duruyor. Umarım böyle olmaz.

Bunun olması ile birlikte brent petrol fiyatlarında küresel çapta artış yaşanacak. Altın bu ortamda güvenli bir liman. Savaş ortamlarında ciddi bir artışa da sahne olur. Özellikle FED olmak üzere faiz indirimlerine başlanacak söylemleri altının artmasına sebep oluyor. Çin Merkez Bankası yüklü miktarda altın alımı gerçekleştirdi. Altına teveccüh ilerleyen zamanlarda olacak. Sene sonun tahminleri de ons başına 3 bin dolarlar seviyelerinde olacak.

Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı!

Ziraat Bankası'ndan son 6 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına 750 TL yatıracak!

Nisan 2024 SED ödemelerini bekleyenlere bayram müjdesi! Az önce açıklandı, paralar hesaplara yatırılıyor!


Geri Dön