21 / 05 / 2024

8. İdeal Home Fuarı

8. İdeal Home Fuarı

İdeal Home 8'nci yılında birbirinden ilginç ev gereçleri ve yenilikçi ürünlerle kapılarını açtı...

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

English Home haftanın fırsatlarını sunar! İşte English Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Ev dekorasyonunda önce marka English Home haftanın fırsatlarını yaklaşık 4'te bir fiyatına müşterilerine sunuyor. İşte English Home'un 8 Eylül 2022 fırsatları

Evinize indirimli fiyatıyla HM şıklığı katın! 8 Eylül 2022 HM Fiyat listesi...

İkonik parçalarıyla hepimizi büyüleyem HM markasının kurmuş olduğu HM Home, indirimli ürünleriyle sizleri bekliyor. Değişik tasarımlarıyla bizleri mest eden HM Home, indirimli tasarımlarıyla, evinde modayı hissetmek isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Işte 8 Eylül 2022 Fiyat listesi...

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Türkan Ertem tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

İdeal Home inşaat sektörüne giriyor!

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirtti.

Maltepe Adam Kule ödeme bilgileri!

Maltepe Adam Kule ödeme bilgileri kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Sahile 10 dakikalık yakınlıkta olan projenin ilk 8 katı home ofislerden oluşuyor.

Adam Kule Evleri fiyatları ne kadar?

Adam Kule'da 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. Projenin ilk 8 katı home ofislerden oluşuyor. Peki Adam Kule Evleri fiyatları ne kadar?

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Canan Business Ataşehir'de 415 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirimle!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home officelerden meydana gelen Canan Business Ataşehir'de fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

İdeal Home Fuarı'nda Emsan yeni ürünlerini tanıttı!

Zücacciye sektörünün nabzını tutan Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İdeal Home, 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Evdema yeni koleksiyonları ile Ideal Home Fuarı'na katılacak!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle fark yaratan EVDEMA, 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Ideal Home Fuarı’nda Vitale Aksesuar, Vitale Masa&Sandalye ve Vitale Aydınlatma Ürünlerinin yeni koleksiyonları ile yer alıyor.

Pega Kartal'da inşaat 8 ay sonra sonra tamamlanacak!

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi.

Tepe Home, 2015 yılında da bayilik ağıyla büyüyecek!

Başkent'in önemli markalarından Tepe Home, bayilik ağıyla büyüme yolunu seçti. 2014 yılında toplam 8 bayi mağazası açıldı. 38 noktada hizmet vermeye başlayan Tepe Home, 2015 yılında bayilik ağıyla büyümeye devam edecek.

8. İdeal Home Fuarı Haberi

8. İdeal Home Fuarı

İdeal Home Uluslararası Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı bugün Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Bu sene daha da büyüyerek yaklaşık 60 bin metrekare alanda gerçekleşen İdeal Home’da ev hanımlarının hayatını kolaylaştıracak birbirinden ilginç ürünler büyük ilgi çekti.


Avrupa’nın 3’üncü dünyanın 4’üncü büyük fuarı Züchex’in ilkbahar versiyonu olan İdeal Home, Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Avrupa’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Türki Cumhuriyetler’e kadar tüm dünya ülkelerinin buluştuğu ve uluslararası ticaretin başladığı önemli bir ticari platform yaratıyor.


Yaklaşık 400 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuarda, markalar yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla adeta birbiriyle yarışıyor.


Yarattığı ticaret hacminin yanı sıra fuar yeni evlenecek çiftlerin de büyük ilgisini çekiyor. Sofra takımlarından dekoratif ürünlere, ev tekstilinden elektrikli mutfak gereçlerine kadar bir ev için gerekli her ürünün birarada bulunduğu fuar, bugün ziyaretçi...