30 / 04 / 2024

8 milyon konut yenilenecek

8 milyon konut yenilenecek

Türkiye Hazır Beton Birliği, Kentsel Dönüşüm çerçevesinde Türkiye ’ de yeniden inşa edilecek 600 milyar lira maliyetindeki konutlarda beton kalitesine ve denetimin önemine dikkat çekti...

THBB kentsel dönüşümle yenilenecek 8 milyon konut için harekete geçti!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Kentsel Dönüşüm çerçevesinde Türkiye ’ de yeniden inşa edilecek 600 milyar lira maliyetindeki konutlarda beton kalitesine ve denetimin önemine dikkat çekti...

Türkiye'de 2.8 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2.8 milyon konutun dönüştürüldüğüne dikkat çekti.

Enka İnşaat 2020'de 4,8 milyon TL'lik arsa ve  7,8 milyon TL'lik konut aldı!

Enka İnşaat'ın 2020 yılı içerisinde kira bedeli toplamı yaklaşık 3,8 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi yapıldı yaklaşık 14,8 milyon TL+ KDV tutarında arsa alımı ve yaklaşık 7,8 milyon TL+ KDV tutarında konut alımı yapıldı.

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!

Cemiyet hayatının sosyetik güzeli Derin Mermerci, Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının konut projesinden 8 milyon TL değerinde 8 tane daire satın aldı...

Kayseri Kocasinan'da 8 milyon 800 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait olan 3 adet konut + ticaret alanlı arsalar toplamda 8 milyon 800 bin TL bedelle 28 Eylül 2016 Çarşamba günü ihale edilecek.

Özak GYO ilk 6 ayda 54,8 milyon TL net kar elde etti!

Portföyünde konut, ofis, turizm gibi alanlarda gayrimenkulleri bulunan ÖZAK GYO, 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde 54,8 milyon TL net kar elde etti.

Yalova Kadıköy'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'nın Kadıköy ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 8 milyon 86 bin 312 TL olarak belirlendi.

Türkiye'de 20 milyon konut depreme dayanıksız!

Topraklarının yüzde 66'sı birinci ve ikinci derece deprem riski altında bulunan Türkiye'de yaklaşık 20 milyon konut ve kamu binasının orta dereceli bir depremde yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirtildi.

Ataşehir'e 8 bin konut!

1998 yılında Emlak Bankası'nın uydukent projesi olarak gerçekleştirdiği Ataşehir'e 8 bin konut daha inşa edilecekmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1998 yılında Ataşehir'e 8.000 konut!

1998 yılında Emlak Bankası'nın uydukent projesi olarak gerçekleştirdiği Ataşehir'e 8 bin konut daha inşa edilecekmiş. Toplam 10 bin konutun bulunduğu Ataşehir'de oturanların yüzde 65'i de kiracıymış.

TOKİ 20 yılda 6 milyon konut dönüştürecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) , deprem riskleri, çarpık kentleşme ve altyapı sorunlarının önüne geçmek için tasarlanan Kentsel Dönüşüm Projesi için büyük adımlar atıyor. Projeyle 20 yılda 6 milyon konut dönüşecek.

Gamze İlgezdi Kadıköy'deki rezidansını 8 milyon dolara dekore etti!

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara dekore ettirdi.

Kadıköy Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlenen arsaların ihaleleri 7 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

8 milyon konut yenilenecek Haberi

8 milyon konut yenilenecek

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü’nde bir açıklama yapan Türkiye Hazır Beton Birliği, Kentsel Dönüşüm çerçevesinde Türkiye’de yeniden inşa edilecek 600 milyar lira maliyetindeki konutlarda beton kalitesine ve denetimin önemine dikkat çekti. Sağlam ve sağlıklı kentleşme yolunda önemli adımlar atan THBB, dayanıklı yapılar için tüm malzemelerde olduğu gibi hazır betonun da üretim sürecinin tamamını kapsayacak şekilde denetlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu süreçte özellikle Kentsel Dönüşüm ile Türkiye’de önemli gelişmeler kaydedildiğini hatırlatan THBB, “güvenilir üretici” , “bilinçli tüketici” vurgusu yaptı.

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni yapılarda KGS belgeli beton kullanımının Türkiye yapı stoğunun; uzun ömürlü, ekonomik ve depreme dayanıklı olmasına katkı sağlayacağına dikkat çekti. THBB, Türkiye’de kayıtsız şartsız tüm hazır beton firmalarının kaliteli beton üretmesinin sağlanmasını sosyal sorumluluk bilinci ile...