05 / 05 / 2024

80 kedili ev

80 kedili ev

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan kadın, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Müteahhitlere kötü haber! 80 saatte ev yapan makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmayacak...

Teknoloji hayatımızın her alanına girmeye sürekli devam ediyor. Buna göre, birçok mesleğin yerini yapay zeka alırken bu teknoloji de müteahhitleri işinden edecek gibi gözüküyor. 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı, eğer bu makine Türkiye'ye gelirse inşaatçı kalmaz ifadeleri kullanıldı.

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim arap saçına döndü! Kira anlaşmazlıklarında dava sayısı yüzde 80'e ulaştı

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor. Adeta arap saçına dönen sorunlar işin içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. Özellikle büyükşehirlerde kiracı anlaşmazlıklarının yüzde 80'i davaya dönüşüyor...

Ev sahibi ve kira anlaşmazlıklarında son durum ne? İstanbul’da kira anlaşmazlığı yüzde 80 davaya dönüşüyor!

Fahiş ev kiraları ve kiracının çıktığında bütçesine göre konut bulamama kaygısı büyük kentlerde kira anlaşmazlığını davaya dönüştürüyor. Hukukçular, arabuluculuk sistemiyle Anadolu’da kira dosyalarında uzlaşının yüzde 60’larda olduğunu, ancak büyük şehirde yüzde 20’ler seviyesinde olduğunu belirtti.

Ev İşçileri Raporu açıklandı; Ev işçileri işsizlik ödeneğinden yararlanamıyor

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikasının yayımladığı rapor kapsamında, Türkiye'de 1 milyon 200 bin civarında ev işçisinin olduğu ve bu işçilerin yüzde 80'inin kayıt dışı çalıştığı bildirildi. İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

BİM’de ev kadınlara özel dört dörtlük indirimler! Kutulu hurç 65 TL’ye, aspiratör 550 TL’ye, sahan 80 TL’ye düştü!

BİM’in 26 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel duyurulurken; kutulu hurç 65 TL’ye, aspiratör 550 TL’ye, sahan 80 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 26 Mayıs 2023 Cuma...

Tapu harcını düşük ödeyen yandı! Devlet o 80 bin kişinin peşinde!

Ev alım satımında daha az masraf etmek isteyen bazı kişiler ev bedelini düşük beyan ederek tapu masrafını daha az ödeme yoluna gidiyor.  Fakat bunun tespit edilmesi halinde cezası ağır. Devlet bu kapsamda 80 bin kişiyi takibe aldı.  Peki ne olacak? Evini düşük göstermenin cezası ne? Bunu yapan han

80 bin ev sahibi bakanlığın RADAR sistemine takıldı!

Gayrimenkul satışı sırasında evinin değerini düşük gösteren, düşük faizli konut kampanyasını fırsata çevirip dairesinin değerini astronomik rakamlara çıkaran ev sahipleri resmen yandı.

Kia Niro EV'e 2023'te 80 bin TL zam! İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi!

En iyi bilinen elektrikli araçlarından biri olan Kia Niro EV tam 80 bin TL zamlandı!  Peki Kia Niro EV Ocak ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Kia Niro EV 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kia Niro EV tam 80 bin TL zamlandı! İşte Kia Niro EV 25 Aralık 2022 fiyat listesi!

Kia Niro EV tam 80 bin TL zamlandı! Peki Kia Niro EV Aralık ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Kia Niro EV 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler özellikle pandemi sonrası çok gözde olan konutlar arasına girdi. Sakin sessiz bir yerde prefabrik ev yaptırmak isteyenler merakla fiyatlarına dair araştırma yapıyor. İşte “80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?” sorusunun yanıtı!

Prefabrik ev meraklılarının dikkatine! 80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik ev meraklıları özellikle metrekareden metrekareye değişen fiyatları öğrenmek istiyor. Peki 80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

80 kedili ev Haberi

80 kedili ev

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı.


Sokakta bulduğu kedileri sahiplenen Nurgül Tokgöz'ün, zaman içinde baktığı kedi sayısı 80'e ulaştı.  Hayvansever kadın, "evlatlarım" diye sevdiği kedilerin, aşılarından yiyeceklerine kadar her ihtiyacını karşılıyor. 


Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor olmasına rağmen evinde sokaktan topladığı 80 kediye "çocuğu gibi" baktığını, evden ayrılmak zorunda olduğu için kedileriyle beraber kalacağı bir ev aradığını söyledi.


Kedileri sokak hayvanı değil, çocukları gibi gördüğünü ifade eden Tokgöz, "Ben 80 kediyle beraber burada yaşıyorum. Kedileri de çok seviyorum. Benim için şu önemli, canlarımın yeri olsun. Bunlar ufacıkken hepsini büyüttüm. Bunlar sokak hayvanları ama bunlar benim gözümde sokak hayvanı değil, çocuklarım." dedi.


- "Onlarla yaşayıp, onlarla ölürüm"

Tokgöz, kedileri çok...