04 / 08 / 2024

90 Derece Gayrimenkul adres 

90 Derece Gayrimenkul adres 

90 Derece Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tatar Sayıcı tarafından kuruldu.

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 26 bin 203,90 TL sermaye bedeli ile Asaff Yapı Sanayi tarafından kuruldu.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ölmez Gürbay Kalay tarafından kuruldu.

PORTAŞ, Ankara'daki 1 konut ile 4 gayrimenkulünü 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulünü satışa sunuyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? Gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

90 milyon metrekarelik Hazine taşınmazı kiraya verilecek!

Tarım ve hayvancılığa destek sağlanması için 2022-2024 sürecinde tıbbi, çeşitli türlerde ağaçlandırma ve hayvancılık amaçlı kullanımı için toplamda 90 milyon metrekarelik büyüklükteki Hazine gayrimenkulünün kiralama ilanına çıkarılacağı belirtildi.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Antalya'da 90 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Yağca Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 90 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Konya Meram'da 90.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan gayrimenkulü 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

Konya'da 90.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan gayrimenkulü 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

90 Derece Gayrimenkul adres  Haberi

90 Derece Gayrimenkul adres 

90 Derece Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tatar Sayıcı tarafından kuruldu.

90 Derece Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
Taşınmaz ticaretine konu hizmetler; a) Tapu kütüğüne kayıtlı olsun ya da olmasın taşınmaz alım satımı ve kiralaması konusunda pazarlama faaliyetinde bulunmak ve aracılık yapmak. b) Alım satım ve kiralamaya konu taşınmazla ilgili inceleme, araştırma ve raporlama yapmak. c) Taşınmazın rayiç satış veya kira bedeli hakkında iş sahibine bilgi vermek. ç) Tapu işlemlerinde aracılık etmek. d) Alıcı veya kiracı ile sözleşme yapmak, kira bedeli ödemeleri ile abonelik işlemlerini takip etmek, taşınmazın tamiri, bakımı ve onarımı gibi hizmetlerin verilmesini sağlamak ve bu hususlarla ilgili süreç hakkında iş sahibini bilgilendirmek. e) Taşınmazla ilgili danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek. f)...