02 / 05 / 2024

90 katrilyon yatırım

90 katrilyon yatırım

Türkiye’nin düne kadar soğan patatesi sattığını bugün ise helikopter sattığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kendi bakanlığının 1 Ocak 2014’ten itibaren yatırım miktarının 90 katrilyon olduğunu söyledi...

Türkiye'de yatırım değeri 90 milyar TL olan 300 bin konut dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. Kurum, ülke genelindeki riskli yapılara değinerek kentsel dönüşüm süreçlerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Çanakkale'ye 391 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yapıldı!

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Tokat'a son 17 yılda 13 katrilyon liralık yatırım yapıldı!

Tokat mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda Tokat’a 13 katrilyon lira tutarında yatırım yapıldığını söyledi. Erdoğan, ''Tokat’a millet bahçeleri kazandırıyoruz'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyledi..

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Tekirdağ'a 17 katrilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ'a 2002'den bu yana 17 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Pendik'e 1 katrilyon 80 trilyon liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Pendik Belediyemiz sadece son birkaç yılda ilçemize 230 trilyon liralık yatırım yapmıştır. Diğer eserlerle birlikte Pendik, son birkaç yılda 1 katrilyon 80 trilyon liralık bir yatırıma kavuşmuştur." dedi.

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Em Artı 90 Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Artı 90 Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Ertuğrul Erkut ve Murat Başman 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz 2017 tarihinde ortaklığında kuruldu.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

90 katrilyon yatırım Haberi

90 katrilyon yatırım

Türkiye’nin düne kadar soğan patatesi sattığını bugün ise helikopter sattığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kendi bakanlığının 1 Ocak 2014’ten itibaren yatırım miktarının 90 katrilyon olduğunu söyledi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Bakan Güllüce ilk olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ali Şekerdağ ’ın karşıladığı Bakan Güllüce’ye Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay ile Zülkif Demirbağ eşlik etti.


Ticaret ve Sanayi Odasında açıklamalarda bulunan Bakan Güllüce, “Yapılan kalkınma hamlesi ile hükümet son 10-12 yılda Türkiye’nin her noktasında gelişme ve kalkınma devam ediyor. Elazığ ili de bunlardan bir tanesi hatta...