25 / 05 / 2024

900 konutluk rant iddiları

900 konutluk rant iddiları

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, CarreforSA'daki imar değişikliğiyle 900 konutluk rantın oluştuğunu açıkladı.

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

İsrail'den Batı Şeria'ya yasa dışı 3 bin 900 konut!

İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da yasa dışı 3 bin 900 konutluk yeni Yahudi yerleşim yeri kurmayı planladığı belirtildi.

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

5 bin konutluk proje olan Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olunabiliyor. Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den Isparta Keçiborlu'ya 900 konut geliyor!

Keçiborlu'nun AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçelerdeki en büyük kentsel dönüşümü gerçekleştirmek adına TOKİ ile 900 konutluk bir protokol imzalayacak.

Orhangazi Lake 360'da satışlar Mart 2017’de başlıyor!

Tüm bu projelerini Ortadoğu coğrafyasına yönelik gerçekleştiren Beyttürk İnşaat, Orhangazi’de yapacağı 900 konutluk Lake 360 adlı projede tekne turları yapılabilen ve kumsalı olan yapay deniz yapacak.

Bomonti Queen Park satış fiyatları!

Bomonti Queen Park satış fiyatları 894 bin 755 TL'den başlayarak değişiyor. 900 konutluk Sinpaş Queen Central Park projesinde daire teslimleri Mayıs 2018 yılında yapılıyor...

Ege konseptli Ankara projesinin yeri belli oldu!

Ankara, Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Ege Vadisi, Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek. 900 konutluk bir proje olan Ege Vadisi, farklı tarzıyla Ankara'da Ege rüzgarını estirecek.

Gözde Grup'tan 900 konutluk Myvia Wins projesi!

Gözde Grubu, 210 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek son projesi MyVia Wins’e başlıyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ne 300 metre mesafede hayata geçirilecek proje, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor.

Adana CarreforSA imar planı değişikiğinde rant iddiaları!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, CarreforSA'daki imar değişikliğiyle 900 konutluk rantın oluştuğunu açıkladı.

Beyttürk İnşaat, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'de dönüşüme başlayacak!

Bursa'da 900 konutluk yeni bir projeye hazırlanan Beyttürk İnşaat, İstanbul 'da dönüşüm için kolları sıvadı. 2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konutlar üretecekleri açıklandı.

Beyttürk İnşaat dönüşüme odaklandı!

Bursa'da 900 konutluk yeni bir projeye hazırlanan Beyttürk İnşaat, İstanbul'da dönüşüm için kolları sıvadı. Şirket, 2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konut üretmeye hazırlanıyor.

Beyttürk İnşaat, Bursa'da 500 milyon dolarlık karma projeye başlıyor!

Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği arsa alım ihalesinde 9 milyon lira bedelle kazandığı araziye 850-900 konutluk karma bir proje yapacak.

900 konutluk rant iddiları Haberi

900 konutluk rant iddiları

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP'li ve bazı CHP'li üyelerin oyuyla geçen CarrefourSA arazisiyle ilgili imar değişikliğinin yankıları sürüyor. Büyükşehir Meclisi'ni töhmet altında bırakan kararın iptali için itiraz edeceklerini açıklayan AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, "Bir anda yapılan değişiklikle ortalama 900 dairelik bir rant ortaya çıkıyor" dedi. Bu artışın yaklaşık bir milyar lirayı aşan bir rantı doğurduğu öne sürülüyor. 


TARTIŞMALAR SÜRÜYOR 

Rant iddialarının yüksek sesle dillendirildiği imar değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı toplantısına da damgasını vurdu. MHP'li Salih Gökçe ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, karara itiraz edeceklerini açıklarken CHP Grup Sözcüsü Ulaş Çetinkaya, "CHP Adana İl Örgütü olarak 1/25000'lik plan ve CarrefourSA konusunu masaya yatırıyoruz. Planın dava süreci ve Carrefour'un itiraz sürecine ilişkin gereğini yapacağız" dedi. 


"KİŞİSEL ÇIKAR AMAÇLI" 

Büyükşehir...