28 / 04 / 2024

A A Global İnşaat Kimin

A A Global İnşaat Kimin

A A Global İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye Vasfı Alptekin imzasıyla kuruldu.

TEKCE'nin globaldeki büyüme yolculuğu tam gaz! 20'nci ofisini Dubai'de açtı!

TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ettiğini duyurdu. TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Tarımda korkunç haber! Apar topar bir araya gelip sayıyı aşağı çektiler, gıda krizi patladı! Ekmek de var

Gıda krizi dünya genelinde iyice belli oluyor. Uluslararası Hububat Konseyi (IGC), 2022/23 dönemi için global mısır ve buğday üretim tahminini aşağı çekti. Ekmek fiyatlarının artmasından korkuluyor.

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

A A Global İnşaat Kimin Haberi

A A Global İnşaat Kimin


A A Global İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta Vasfı Alptekin imzasıyla kuruldu. 


A A GLOBAL İNŞAAT EMLAK OTOMOTİV TAŞIMACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iş konusu; 1.İNŞAAT a.Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  b Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler,asma...