17 / 05 / 2024

A. Ahmed Mahmoud Ahmed Shousha

A. Ahmed Mahmoud Ahmed Shousha

Bridges İnternational İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Ahmed Mahmoud Ahmed Shousha, M.Mohamed M.Khalil Khamis tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

İcad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Shaker M.A. Ahmed tarafından kuruldu.

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin sermaye bedeli  ile Laıth A.H.A. ve Mahmoud M.T.Q tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Ahmed Arbab tarafından kuruldu.

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Omar Aqel tarafından kuruldu.

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Haiman Azeez A. Ahmed tarafından kuruldu.

Dijla Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijla Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile R.A.Ahmed Al-Mkarkash tarafından kuruldu.

A. Ahmed Mahmoud Ahmed Shousha Haberi

A. Ahmed Mahmoud Ahmed Shousha

Bridges İnternational İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Ahmed Mahmoud Ahmed Shousha, M.Mohamed M.Khalil Khamis tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu. 


Bridges İnternational İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaatve taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Bridges İnternational İnşaat Sanayi İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Ağaoğlu My Europe Arena Residence B4 Kat:16...