21 / 05 / 2024

A. Ali Saleh

A. Ali Saleh

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ali Saleh, Omar Ali Saleh, Saleh Ali Saleh tarafından 15 Aralık'ta kuruldu.

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Turkantile Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkantile Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed A. Ali Hak  tarafından kuruldu.

Amiran Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Salehıfashamı, Amır Mırzapoordovehtıaghı ve Reza Sherafatı ortaklığında kuruldu. 

Noor Alawaris İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor Alawaris İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Hasan Saleh Al-Ithawı tarafından kuruldu. 

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Harmanşa, Ali Naci Tanrıverdi, Yahya Işık ve Mejmet Çakır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Agi Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agi Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Yaşar Nuri Şahin, A. Ali Abdelzaher ve H. Ali Abdelaziz Alseyed Al ortaklığında 140 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün A Ali Hasan Musafer, Aç Allah Nasser Suhail Hageb, F. Ahmed Abdo Al Wesabı ve Abdulkadır Said imzasıyla kuruldu.

Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Ali Saleh, Ahmad Saleh, Ahmad Arshoukıeh tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Panaromia İş Merkezi'nde kuruldu.

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ali Saleh, Omar Ali Saleh, Saleh Ali Saleh tarafından 15 Aralık'ta kuruldu.

Petek Ertüre oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile Dubai'ye tatile gitti!

Akşam Gazetesi yazarlarından Önder Sarıahmetoğlu bugünkü köşe yazısında Ali Ağaoğlu'nun en küçük oğlu Ali Ege'den bahsetti. Küçük Ağa Ali Ege, geçen haftayı annesi Petek Ertüre’yle birlikte Dubai’de geçirdi.

A. Ali Saleh Haberi

A. Ali Saleh

Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ali Saleh, Omar Ali Saleh, Saleh Ali Saleh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu. 


Alrowais İnşaat Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MADDE 3- AMAÇ VE KONU: Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır : A- İNŞAAT İŞLERİ:      1- Her türlü bina inşaatı ve oranım işlerini yapmak      2- Resmi ve özel kuruluşlardan her nevi inşaat ve taahhüt işlerini almak, yapmak ve bu konuda ihalelere girmek,      3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, işyeri, fabrika, otel, motel, tatil köyü, yol, köprü inşaatları yapmak,      4- Bu işlerde kullanılmak üzere her türlü emlak,...