15 / 05 / 2024

A. Badr Ahmed Badr

A. Badr Ahmed Badr

Arap İstanbul İnşaat Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Badr Ahmed Badr tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investor Gate Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mousa M.M.A. ve Ahmed Khaled A tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile M. Nabıl Kal Husin ve Ranıa Badr ortaklığında kuruldu.

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Naim Ahmed Momani ve Y.A.J. Mustafa Qaddoum tarafından kuruldu. 

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

Kanal İstanbul için Arapça tweet atışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’un Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul’dan çekildi” tweetine, Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi yanıt verdi...

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli2de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Sayed Ahmed Attıa, Absalla Ahmed Mohamed Khaıreldın ve Nasser Sulıman A. Bajaba ortaklığında kuruldu. 

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosky Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Açlı Ahmed Mohamud ve Hassan Hashı Muhumed ortaklığında kuruldu. 

A. Badr Ahmed Badr Haberi

A. Badr Ahmed Badr

Arap İstanbul İnşaat Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. Badr Ahmed Badr tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Arap İstanbul İnşaat Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.        Türkiye sınırları içinde veya yabancı...