01 / 05 / 2024

A Business Newline Gayrimenkul Kimin

A Business Newline Gayrimenkul Kimin

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Fatih Yargıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Business Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Kolçak tarafından kuruldu.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım M.H.A. tarafından kuruldu.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

The Holl Pendik Mart'ta satışa çıkıyor!

İkitelli'de Trios 2023 projesini hayata geçiren Bekart İnşaat yeni projesini Pendik'te inşa ediyor. Pendik The Holl Life&Business projesinin Genel Koordinatörü Yusuf Bektaş ile projeyi konuştuk.

Deluxia Park Business'ta 48 ay sıfır faiz imkanı!

Deluxia Park Business'ta firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede Adalar manzarasına hakim konumda A + ofislere yer veriliyor...

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

A Business Newline Gayrimenkul Kimin Haberi

A Business Newline Gayrimenkul Kimin


A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Fatih Yargıcı tarafından kuruldu. 


A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü malın ihracatını ithalatını ve iç ticaretini yapmak, Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres;Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. Şair Ahmet Kutsi Tecer Cd.27/3...