04 / 05 / 2024

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.



İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.

Gayrimenkul Borsası'nın (GABORAS) davetiyle mega kent İstanbul'a gelen heyet ilk toplantısını SENYAP Yatırım Programı kapsamında GABORAS ile MÜSİAD Genel Merkez'de yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, GABORAS’ın uçtan uca gayrimenkul ticareti hizmeti veren online platformuna büyük ilgi gösteren Londralı yatırımcılar, özellikle çevrim içi ortamda ihaleler yapılmasını da takdirle karşıladı.

Paylaşılan detaylara göre, yatırımcılar ziyaret kapsamında gayrimenkulden enerjiye, sağlıktan turizm ve otelciliğe, sanayi ve ticarete farklı alanlarda Türk iş insanlarıyla ikili görüşmeler yapıyor.

Söz konusu toplantıda önemli açıklamalar yapan GABORAS Genel Müdür Yardımcısı Ruhi Konak, Türkiye'nin daha fazla yabancı yatırımcıya ihtiyacı olduğunu kaydederek, bu nedenle İngiltere'den gelen yatırımcıları Türkiye'de ağırlamış olmanın gurur ve mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi.

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul a geldi!

Verilen detaylara göre, gelen yatırımcılar arasında pek çok sektörden iş insanlarının olduğunu dile getiren Konak, Türkiye'de yapmayı planladıkları yatırımlar kapsamında gayrimenkul, arazi, konaklama ve tesisler gibi geniş portföy seçenekleriyle yatırımcıların ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

"Türkiye, yatırımcılar için cazip bir ülke"

GABORAS Genel Müdür Yardımcısı Ruhi Konak açıklamasında Gayrimenkul Borsası'nın (GABORAS) Türkiye'de yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar için büyük bir potansiyele sahip olduğuna değinerek, önemli açıklamalar yaptı.

Ruhi Konak'ın açıklamaları şu şekilde: "Türkiye son senelerde yabancı yatırımcıların gözdesi oldu. Bu nedenle yabancı yatırımcılara odaklanmış olan pek çok gayrimenkul şirketi de ortaya çıkmaya başladı. Fakat yabancı yatırımcıların Türkiye'deki yatırımlarını organize edebilecek olan güvenilir bir ortama ihtiyacı var. Gayrimenkul Borsası Türkiye'nin tamamına hizmet verebilen yapısı, güvenli bir platform oluşu ve yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği çözüm ortaklıkları ile yabancı yatırımcılara büyük fırsatlar da sunuyor."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön