29 / 04 / 2024

A European Property Awards ödülleri

A European Property Awards ödülleri

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Istanbul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Syed Alı Haıder Zıa tarafından kuruldu.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Hikma Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hikma Property Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de Erol İncedal, Idrıs Ahmed Husseın ve Kamel Sehaılıa ortaklığında kurldu. 

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de A. Talha Kurt ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pace Property Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Bölücek tarafından kuruldu.

Nataly Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Nataly Property Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rowaıda A.M.H. Tarık Balşe tarafından kuruldu.

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding imzasıyla hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül aldı.

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Afrah M H M A H Ve Mohammad J M M  tarafından kuruldu.

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Ahmed Arbab tarafından kuruldu.

A European Property Awards ödülleri Haberi

A European Property Awards ödülleri

Elips Tasarım Mimarlık'ın hayata geçirdiği “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından başlatılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Y. Mimar Feza Ökten Koca önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projelere ve mobilya tasarımları hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık, Konya’da yer alan ve 2018 yılında tamamlanmış olan B_House projesiyle, European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde, Avrupa’nın farklı ülkelerinden çok sayıda projeyi geride bırakıp ödüle sahip oluyor.

B_House’un tasarımında Konya şehrini ve Mevlana’yı görerek, ev sahiplerinin yaşamlarına anlam ve rahatlık katmak için modern ve geleneksel öğeleri bir araya getirecek. Mevlana’nın, “Ne olursan ol yine gel...” çağrısından ve “Her farklının içinde bir benzer bulunabilir”...