08 / 05 / 2024

A Grup Ses ve Işık Sistemleri

A Grup Ses ve Işık Sistemleri

YAPIMI 3 yıl süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün, ışıklandırılmasını sağlayan A Grup Ses ve Işık Sistemleri’nin sahibi ve yöneticisi Suat Durukan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erşa Grup İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Erhan İlter tarafından kuruldu.

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminağa Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Dikici tarafından kuruldu.

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

A Grup Ses ve Işık Sistemleri Haberi

A Grup Ses ve Işık Sistemleri

En yeni teknolojilerle inşa edilen köprüde kendilerinin de payının olmasının sevindirici olduğunun altını çizen Durukan, 322 metre yüksekliği olan köprüde renk değiştiren led sisteminin yapımı esnasında 90 kişi çalıştığını, bunların 35’inin dağcı olduğunu söyledi. Şirketlerinin başlıca işinin profesyonel seslendirme, ışık ve mimari aydınlatma olduğunu belirten Durukan, ”Köprünün mimari LED aydınlatma işini şirket olarak biz üstlendik. Bu karayolu aydınlatılması anlamına gelmiyor. Biz işin ‘ışık şovu’ kısmındayız. Bu iş için yaklaşık 4 milyon dolar yatırım yapıldı. Daha önce de ışıkları açma fırsatımız oldu ancak bu gece (dün) ilk kez bu ışık şovunu izleyebilecek” diye konuştu.


SONSUZ RENK SEÇENEĞİ

Dünyanın en son teknolojilerini kullanarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ışıklandırmasını gerçekleştirdiklerinin altını çizen Suat Durukan, “Bu LED’lerin en önemli özelliği renk değiştiriyor olması. Öyle birkaç...