16 / 05 / 2024

A. Sabri Mohammad Edlew

A. Sabri Mohammad Edlew

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, A. Moaaz Elsayed Elhavvary, A. Sabri Mohammad Edlew tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bashar A A H A. ve Mohammad M A A ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  240 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad A.HJ A ve Mohammad Soubhı tarafından kuruldu.

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Hyper Lights İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hyper Lights İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.M.Mohammad Hawatmeh ve L.Talal Saeed Alabtah ortaklığında kuruldu. 

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Avente Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avente Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sernaye bedeli ile Farbod Khodabandehlou ve Pourıa Alımohammadı ortaklığında kuruldu. 

A. Sabri Mohammad Edlew Haberi

A. Sabri Mohammad Edlew
Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, A. Moaaz Elsayed Elhavvary, A. Sabri Mohammad Edlew tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. b)Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. c)Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile...