17 / 05 / 2024

A11 Otelcilik Danışmanlık adres

A11 Otelcilik Danışmanlık adres

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvan Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Faezeh Naghıloo, Monıreh Morsalı, Nafıseh Naghılou ve Nassah Naghılou ortaklığında kuruldu.

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğukan Şişek Mehmet Şişek ve Nazım Demiray  tarafından kuruldu.

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Danışmanlık Otelcilik Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aksu tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Korfanoğlu tarafından kuruldu.

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi kuruldu!

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Bulugan ve Emre Yıldız tarafından kuruldu...

A11 Otelcilik Danışmanlık adres Haberi

A11 Otelcilik Danışmanlık adres

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından kuruldu.

A11 Otelcilik Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Anonim Şirketi konusu:
Otelcilik a. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, c. Şirket turizme hizmet...