05 / 05 / 2024

A3 Ambalaj Sanayi

A3 Ambalaj Sanayi

Reysaş GYO İzmir Menderes'te bulunan deposunu A3 Ambalaj Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ye 5 yıllığına kiraladı. Firma bu depodan 5 yılda 1 milyon 250 bin TL gelir elde edecek.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Budak tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsç Ambalaj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Çelebi tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Mda Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mda Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akın tarafından kuruldu.

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Turan Darı tarafından kuruldu.

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ünal tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

A3 Ambalaj Sanayi Haberi

A3 Ambalaj Sanayi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi 527 Ada 9 Parsel üzerindeki 21 bin 268,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 10 bin 606 metrekarelik deponun 1.734 metrekarelik depolama alanı "A3 Ambalaj Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraya verildi. Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 1 milyon 250 bin TL gelir elde edilecek.


Açıklama:

irketimiz portföyünde bulunan İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi 527 Ada 9 Parsel üzerindeki 21.268,71 m2 arsa üzerinde bulunan 10.606 m2'lik deponun 1.734 m2'lik depolama alanı "A3 Ambalaj Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 1.250.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için