02 / 05 / 2024

AA PGM 3. dönem mezunları

AA PGM 3. dönem mezunları

Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014'te hayata geçirilen, perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği merkezden 30 kişi mezun oldu.

AA Finans 3. Çeyrek Büyüme Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Büyüme Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, Gayri Safi Yurtiçi Hasıla'nın (GSYH) 3. çeyrekte yüzde 5 büyümesini bekliyor.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının ağustos ayında 3,9 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, arındırılmamış sanayi üretim endeksinin haziranda, 2019'un aynı dönemine göre yüzde 2,3 artmasını bekliyor.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının haziranda 3 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının mayısta 4,3 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının şubatta 1,3 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Gayrimenkul Geliştirme Finansmanı Sertifika Programı 2 Kasım'da!

ÖzÜ AA PGM’nin GYODER işbirliği ile gerçekleştireceği “Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı” 2 Kasım 2016’da başlıyor.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi 3. dönem mezunlarını verdi!

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014 yılının Ocak ayında kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (AA PGM) 3'üncü mezunlarını verdi.

TOKİ Manisa Alaşehir'e 3 bin konut yapacak!

Konutların fiyatlarının yüksek olması ve yeni yapılan konutların yeterli ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle TOKİ tarafından Alaşehir’e 3 bin konut inşaa edilecek.

Abant Tabiat Parkı'na 1 Ocak'ta 3 bin araç girdi!

Abant Tabiat Parkı, yılbaşı tatilinde ziyaretçilerin akınına uğradı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Abant tabiat parkına 1 Ocak'ta 3 bin araç giriş yaptı.

Sakarya Karasu'da yılda 3 bin 500 daire satılıyor!

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay, AA muhabirine 53 bin yerleşik nüfusa sahip ilçenin yaz aylarında yaklaşık 350 bin kişiye ulaştığını söyledi, Gençbay, yılda yaklaşık 3 bin 500 daire satıldığını da ekledi...

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3 Haziran'da!

Anadolu Ajansı'nın (AA) "global iletişim ortağı" olduğu Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP),a Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı himayesinde, Enerji Stratejileri Derneği (ESDE) ev sahipliğinde, 3-4 Haziran'da Ankara'da...

AA PGM 3. dönem mezunları Haberi

AA PGM 3. dönem mezunları

Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi (AA PGM), 3. dönem mezunlarını verdi.


Alkaş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş'ın anısına Ocak 2014'te kurulan merkezin yeni dönem mezunları için Swissotel'de sertifika töreni düzenlendi.


Perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği ve bugüne kadar 55 öğrenciyi mezun veren merkezden 2016'da 30 kişi mezun oldu.


Törende konuşan Alkaş, çok genç yaşta kaybettikleri oğlu Alp Alkaş'ın ismini güzel bir şekilde yaşatmak istediklerini belirterek, "Alp'in adını yaşatmak için hayata geçirdiğimiz merkezin üçüncü eğitim yılını tamamlamış olmanın buruk mutluluğunu yaşıyorum. İşine, mesleğine ve hayata çok bağlı olan Alp, perakende gayrimenkul sektöründe genç yaştan itibaren aktif rol almıştı." dedi.


Alkaş, "Gençlerimizi sektörün duayenleri ve...