28 / 04 / 2024

A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal

A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Zeytinburnu'nda açıldı.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Murmur Saray Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murmur Saray Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile T.A. Farghalı Mohamed tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Loewe İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loewe İnternational İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Elabbas H.A.E. Mohamed, Elhaytam Abdelrahman ve Mohammed S.H. Ahmed ortaklığında kuruldu.

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdinasır A. Ahmed, Mohamed Ali Mohamed ve Salahudin M. Osman tarafından kuruldu.

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Khamis Gaber Khamis ve A.Sami Mohamed Hafez ortaklığında kuruldu. 

Rina Grup Emlak Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rina Grup Emlak Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlboğa ve Mohamed Manaf Behaz tarafından kuruldu.

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla Y.A. Abouteim, Mohamed Yosef A. Abouteem ve Yousef A.S. Abouteim ortaklığında kuruldu.

A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Haberi

A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Zeytinburnu'nda açıldı. 


Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi iş konusu; Gayrimenkulün ücret veya sözlesme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözlesme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanması.


Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi adres: Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi, Abay Caddesi 223/196 Ottomare Suıt B Blok...