13 / 05 / 2024

aareal bank finansman

aareal bank finansman

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. AAReal Bank ile refinansman kredisi için ön protokol anlaşması imzaladı.

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Kervansaray 544.8 milyon TL'lik borcunu devretti, Lara Otel icradan kurtuldu!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den 2006'da kullandığı ve şirketin en büyük riski olarak nitelendirilen kredi borcunu devrettiğini açıkladı...

Bank of China Türkiye’deki altyapı projelerine talip!

Bank of China’nın (BOC) Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Ruojie Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını söyledi..

Bank of China, Türkiye'nin altyapısına talip!

Bank of China'nın Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını belirterek, "BOC, Türkiye'deki altyapı projelerinin finansmanını sağlayarak köprü görevi görmek istiyor" dedi.

Aktif Bank, Vodafone Arena'nın finansman desteğini sağlayacak!

Türkiye'nin en yenilikçi yatırım bankası Aktif Bank, gerek iştirakleri aracılığıyla sunduğu hizmetleri gerekse banka kredileriyle Türk sporunu desteklemeye devam ediyor.

Vodafone Arena'nın finansman desteğini Aktif Bank sağlayacak!

Türkiye'nin en yenilikçi yatırım bankası Aktif Bank, gerek iştirakleri aracılığıyla sunduğu hizmetleri gerekse banka kredileriyle Türk sporunu desteklemeye devam ediyor.

Vodafone Arena'ya Aktif Bank'tan finansman desteği!

BJK Başkanı Orman: "Beşiktaş kendi kaynakları ile yapmış olduğu bu stadyumda en önemli desteği Aktif Bank ailesinden gördü" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Stadı proje finansmanıyla hızlandı!

Aktif Bank, Türk sporunu desteklemeye devam ediyor. Aktif Bank ile Beşiktaş jimnastik Kulübü arasında, İstanbul Dolmabahçe'de yapımı devam eden yeni stadyum inşaatına dönük olarak, proje finansmanıyla ilgili anlaşma imzalanmıştı.

Aktif Bank Beşiktaş'ın stadına finansman oluyor!

Geçtiğimiz aylarda Aktif Bank ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında, İstanbul Dolmabahçe’de yapımı devam eden yeni stadyum inşaatına dönük olarak, proje finansmanıyla ilgili anlaşma imzalanmıştı.

Gebze-İzmir otoyolu projesi finansmanında 9 banka yer alacak!

Gebze-İzmir otoyol projesi finansmanında Deutsche Bank'ın da aralarında bulunduğu 9 bankanın yer alacağı açıklandı..

SEP, Bank Asya’nın limitini yüzde 50 artırdı!

Bank Asya, Suudi Arabistan'ın petrol dışındaki mallarının ihracatını artırmak ve bu malların ithalatını yapan yabancı firmalara finansman ve sigorta kolaylıkları sağlamak üzere kurulmuş olan Saudi Export Program (SEP) ile işbirliği anlaşmasını yeniledi.

Bank Asya konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

Bank Asya Konut Finansmanı Ürünleri ile kira öder gibi ev sahibi olabilir. Ayrıca düşük kar oranları ve esnek ödeme planları ile geri ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bank Asya, Qatar Islamic Bank ile stratejik ortaklık kuruyor!

Katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden Bank Asya, ülke ve bölge ekonomisine verdiği finansman desteğini artırmak için Katar’ın en büyük İslami bankası Qatar Islamic Bank (QIB) ile ortaklık görüşmelerine başlamıştı...

aareal bank finansman Haberi

aareal bank finansman

Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm'in  AAreal Bank ile 19 Aralık 2007 tarihinde imzaladığı 95 milyon Euro tutarında 5 yıl vadeli proje kredisi sözleşme süresi 19 Aralık 2012 tarihinde dolacak.


Vade sonunda kalan 86 milyon 925 bin euro tutarındaki kredi bakiyesinin refinansmanı için yurtiçi ve yurtdışından çeşitli finans kuruluşları ile görüşmeler yapılıp, yapılan bu görüşmeler ve alınan teklifler sonucunda, şirket için en uygun teklifi veren AAreal Bank ile 5 yıl vadeli refinansman kredisi konusunda ön protokol...