02 / 05 / 2024

a.b gıda sanayi

a.b gıda sanayi

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan, yumurta ve tavuk fabrikalarını satmaya karar verdi. Unakıtan Bandırma'da yer alan tesislerine 35-40 milyon lira değer biçti...

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samed Taş tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Ağıl tarafından kuruldu.

Akmeriç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmeriç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seda Akmeriç tarafından kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

Alabduljalıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alabduljalıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nassar T A A. tarafından kuruldu.

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karaman tarafından kuruldu.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi açıldı!

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi  Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından açıldı.

a.b gıda sanayi Haberi

a.b gıda sanayi

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlu Abdullah Unakıtan yumurta ve tavuk fabrikalarını satmayı planlıyor. Kulislerde konuşulanlara göre, Bandırma’daki A.B Gıda Sanayi bünyesindeki tavuk çiftliği ve pestörize yumurta tesislerini satmak isteyen Unakıtan, bunun için en az 35-40 milyon lira talep ediyor. Unakıtan’ın gıda sektörünün devlerinden bir şirketin 25 milyon liralık teklifini geri çevirdiği ifade ediliyor.


Kulislerde, “Abdullah Unakıtan’ın Bandırma’da birkaç tesisi var. Tavuk ve yumurta bölümlerini satmak istediği belirtiliyor. Kimya bölümünü ise bunun dışında tutuyor. Bir süredir işleri iyi gitmiyor. Dev şirketler artık tedarikçi olarak ondan alım yapmıyor. Bu nedenle satmak istediği belirtiliyor ancak piyasa değeri 20-25 milyon lira olarak ifade edilen tesisleri 35-30 milyon liraya satması çok zor” yorumu yapılıyor.


İSO 500’e girmişti


A.B Gıda, piyasada 2000’li yılların ikinci yarısında fırtına gibi...