06 / 05 / 2024

AB Global otel yatırımları adres

AB Global otel yatırımları adres

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Sea Pearl Ataköy'ün otel ve rezidansını Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, Cityscape Global’e 2.7 milyar $ yatırım değerine sahip SeaPearl Ataköy ile katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, otel ve rezidans biriminin Jumeirah tarafından işletilecek olmasının projeye olan merakı artırdığını söyledi

Hilton Worldwide yıllık büyüme rekorunu kırdı!

2015 yılında neredeyse her gün bir otel açan en büyük global otel zinciri bununla birlikte en fazla yeni tesis açmayı planlayan şirket olarak da sektörde öne çıkıyor

Avangarde Collection İstanbul'da 3 otel açacak!

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

Future Park, Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcıyla buluştu!

Hiper Gayrimenkul Future Park projesi ile Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Future Park’ın otel, konut ve çarşı bölümleri için Arap yatırımcılar ile görüşmeler yapıldı

Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Global 2015’teki yerini aldı!

İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan (AVS) oluşan konseptiyle karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’teki yerini aldı.

Limak Turizm yurt dışında otel yapacak!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi.

AB Global otel yatırımları adres Haberi

AB Global otel yatırımları adres

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. TURİZM VE OTELCİLİK 1- Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi, spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2- Otel,motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, plaj,lokanta, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek,kiralamak,kiraya vermek,satın almak,turizmle ilgili faaliyetlerde bulunmak için kara,hava ve deniz taşımacılığı yapmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak,işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili danışmanlık yapmak. 3- Turistik amaçlarla...