28 / 04 / 2024

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.



Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- TURİZM OTELCİLİK a : Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, her türlü müstakil yada çok katlı konut, iş ve alışveriş merkezleri yaşam alanları tesis ve inşa etmek, satmak, satın almak, üçüncü kişilere kiraya vermek veya bunlardan kiralamak, turistik işletmeyle ilgili ayni ve şahsi haklar kabul ve tesis etmek, turizm işletmeciliği yapmak. b : İç ve dış turistik seyahat, nakliye işletmeciliği, acenteliği, rehberliği gibi işler yapmak, karşılıklı değiştirme yolu ile seyahatler düzenlemek, her türlü kira ve rezervasyon anlaşmaları yapmak. c. Turistlere Pasaport Vize Çıkarılması işlemlerine ilişkin konularda ve seyahatlerle ilgili konularda danışmanlık yapmak. d: Yat işletmeciliği ile ilgili olarak çekek yeri yapmak, bakım servis istasyonları kurmak veya kiraya vermek. e : Turizm sahasında veya turistik otel, motel, kamp yerleri gibi tesisler dahilinde yiyecek, içecek servisleri, lokanta çay, pastane, gazino ve benzeri iş yerlerini doğrudan veya kiralamak suretiyle ve kooperatif ve sair kuruluşlar aracılığıyla yapmak. f : Yerli ve yabancı turizm, ticari, sanayi, tarım, gıda, ulaştırma, nakliyat müesseselerinin mümessilliğini, bayiliğini, acenteliğini yapabilir. Bu tür müesseselere mümessillik, bayilik ve acentelik verebilir. g : Çalışma konuları ile ilgili resmi ve özel her türlü ihalelere iştirak etmek ve taahhütlere girmek. h : Çalışma konularını yerine getirmek gayesi ile şirket gayrimenkul iktisap edebilir, iktisap edilen gayrimenkulleri başkasına devir ve ferağ ile bunların üzerine ipotek tesis edebilir, şirket başkalarına ait gayrimenkul ve menkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek ve rehin tesis edebilir.


Geri Dön