25 / 07 / 2024

AB Hayat Boyu Öğrenme Yenilik Transferi Programı

AB Hayat Boyu Öğrenme Yenilik Transferi Programı

AB Hayat Boyu Öğrenme Yenilik Transferi Programı kapsamında Antalya'da başlatılan ''yaya önceliği'' projesinin açılış ve tanıtımı dolayısıyla trafik sinyalizasyonu bulunmayan 4 yaya geçidinin olduğu Konyaaltı Caddesi'nde tören düzenlendi

İdlibliler'den AB'ye davet: Evlerimizi görsünler!

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i yaşadıkları briket evleri görmeye davet ederek “Erdoğan bizi korudu, kolladı. Sayın Leyen, sizi hayatımızı görmeye davet ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Özdemir Prefabrik rotasını Karaisalı'ta çevirdi!

Sarıçam İlçesinde "Dört mevsim huzur, hayat boyu güven" sloganıyla prefabrik ve yap- sat ile işe başlayan Özdemir Prefabrik Şirketi, yatırımlarını şimdi de Karaisalı'ya yönlendirdi.

Kars Ab­ı Hayat Evleri'nde teslimler başladı!

Kars'ın en büyük konut projelerinde biri olan Ab­ı Hayat Evleri projesi Kaskankalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. projede tamamlanan daireler sahiplerine teslim ediliyor.

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Tesisat Elektrik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Adıgüzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, D.Boyu Caddesi'nde kuruldu.

Yenibosna AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor!

AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz'da satışa sunulan 'AB Yasam Evleri', çeşitli daire alternatifleriyle yatırımcının karsısına çıkıyor. Projede 1+1'den 7+1 dubleks daireler yer alıyor.

AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor!

AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz 2014'te bitirilen "AB Yaşam Evleri"nde hayat başlıyor. Proje, çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen, çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çekiyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri’nde hayat başlıyor!

AB Yaşam Evleri, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çeken bir konut projesi olmasının yanı sıra, uygun ödeme seçenekleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Eskişehir Beylikova Halk Eğitim Merkezi'ne kavuşuyor!

Eskişehir'in Beylikova ilçesine, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak 13 derslikli 'Halk Eğitimi Merkezi' inşaatının temel kazı çalışmalarının başladığı bildirildi. Projenin 2014 yılında bitirilmesi planlanıyor...

Abı Hayat Evleri nerede? Havadan videosu!

Toplam 96 adet konuttan meydana gelen Ab-ı Hayat Evleri projesi Kağıthane'de yükseliyor. 7 katlı 6 blok halinde inşa edilen Ab-ı Hayat Evleri projesi Serva İnşaat imzası taşıyor

Ege Boyu adres!

İstanbul'un Anadolu yakasında hayat bulan Ege Boyu adres bilgisine göre proje Osman Gazi Cad. Sancaktepe İlçe Jandarma Karşısı Sancaktepe/İSTANBUL adresinde yer alıyor. Projenin minimum daire fiyatı 163 bin 270 TL...

AB Hayat Boyu Öğrenme Yenilik Transferi Programı Haberi

AB Hayat Boyu Öğrenme Yenilik Transferi Programı


     

     Törene katılan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yaptığı konuşmada, Antalya'nın Türkiye'nin dünyaya bakan modern ve gülen yüzü olduğunu söyledi. Altıparmak, kentin Avrupa ile kıyaslandığında yaya trafiğine verilen öncelik konusunda sorunları bulunduğunu belirterek, ''Bunun bir çok ayağı var. Altyapı ayağı var, fiziki şartların iyileştirilmemesi var. Gelişme son dönemlerde artmasına rağmen eksiklerimiz var. Bilinçlendirme ve eğitim ayağınını güçlendirmek için bu proje devreye girmesi gerekiyor'' dedi. 

     Antalya'da 6 bin polis ve 3 bin jandarmanın yanı sıra bine yakın fahri trafik müfettişi bulunduğunu anlatan Altıparmak, buna rağmen trafik kurallarının ihmal edildiğine dikkati çekti. Bunun toplumsal tepki eksiklikliğinden kaynaklandığına işaret eden Altıparmak, kuralara uymayanlara artık göz yummayacaklarını vurguladı. 

     Vali Altıparmak, şunları kaydetti: 

     ''Artık çocuğumuzu elinden tutmak zorunda olmadan...