27 / 05 / 2024

Özdemir Prefabrik rotasını Karaisalı'ta çevirdi!

Özdemir Prefabrik rotasını Karaisalı'ta çevirdi!

Sarıçam İlçesinde "Dört mevsim huzur, hayat boyu güven" sloganıyla prefabrik ve yap- sat ile işe başlayan Özdemir Prefabrik Şirketi, yatırımlarını şimdi de Karaisalı'ya yönlendirdi.



Karaisalı ilçesi merkezinden sonra ilçeye bağlı Karakuyu, Torunsolaklı- Eğlence Mahallelerinde ise yeni yatırımlarına başlıyor. İstihdama yönelik yeni işyerleri açacaklarını söyleyen şirketin ortaklarından Abdulcelil Sak, "Sarıçam İlçesinde başlayan yatırımlarımız Karaisalı'ya yayılacaktır" dedi. Sak, "Özdemir İnşaat Şirketi olarak ilk yatırımlarımıza Sarıçam ilçesinde prefabrik konut ve işyeri yapımı ile başladık. 


Karaisalı merkezdeki Bilaloğlu Zeytinyağı Fabrikası'nı daha da geliştireceğiz. Son model zeytinyağı üretimi makinelerini getireceğiz. Yine ilçeye bağlı Karakuyu Mahallesinde 7.5 dekarlık alan üzerinde tavuk ve yumurta üretiminin yanı sıra küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık tesisi kuracağız. Geçtiğimiz günlerde buraların temelini mütevazi bir törenle attık" dedi. 


"YATIRIMLARIMIZ İSTİHDAMA YÖNELİK"

Özdemir İnşaat ortaklarından Abdulcelil Sak, diğer şirket ortakları ve çalışanları ile birlikte yeni yatırım yapacakları Torunsolaklı- Eğlence mahallelerine giderek yerinde incelediler. Karaisalı'nın Çatalan- Aladağ yolu ve üzerinde bulunan mahallelerini en uğrak yerleşim yeri olan ve ticaretin çok geliştiği bu bölgede eski olan petrol istasyonunu yenileyeceklerini, benzin ve mazotun dışında diğer petrol ürünlerinin satışına oto gazı da ekleyeceklerini kaydeden Sak, "Yolun karşı tarafında ise çok güzel bir lokanta açacağız. Eğlence Çayının doğu tarafında kalan alanı ise çay bahçesi yapacağız. Bu yatırımlarımız tamamen istihdama ve hizmete yöneliktir. 

Karaisalı'yı kalkındırmak için şirket olarak harekete geçtik. Tüm Karaisalı'ları ve yetkililerin de desteği ile birkaç ay içinde gelişmeleri hep beraber göreceğiz" diye konuştu. 


"DERE ISLAH EDİLMELİ"

Yeni yatırım alanlarının olduğu Eğlence'de evlerin ve işyerlerini kirli atıklarının açıktan Eğlence Çayına döküldüğünü ve buranın da her türlü hastalığa ve sivrisinek üremesine yol açtığını vurgulayan Abdulcelil Sak, yetkililerin bir an önce bu çirkinliği ortadan kaldırması gerektiğini sözlerine ekledi. 


Bizim Adana


Geri Dön