17 / 06 / 2024

Özdemir Prefabrik inşaat karaisalı

Özdemir Prefabrik inşaat karaisalı

Sarıçam İlçesinde "Dört mevsim huzur, hayat boyu güven" sloganıyla prefabrik ve yap- sat ile işe başlayan Özdemir Prefabrik Şirketi, yatırımlarını şimdi de Karaisalı'ya yönlendirdi.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörü değerlendirmesi: Yeni inşaat teknolojileri sektöre can suyu olacak!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, yeni inşaat teknolojileri ve yenilikçi yapı malzemelerinin sektörü dönüştürerek geleceğin yapılaşma biçimlerini şekillendirdiğine dikkat çekti.

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5d Prefabrik İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamın Tamaddonı ve Yahya Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Adnan Gençdal ve Ersin Çelik ortaklığında kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatındaki son durumu kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkon Prefabrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail    Oktar tarafından kuruldu.

Özdemir Prefabrik inşaat karaisalı Haberi

Özdemir Prefabrik inşaat karaisalı

Karaisalı ilçesi merkezinden sonra ilçeye bağlı Karakuyu, Torunsolaklı- Eğlence Mahallelerinde ise yeni yatırımlarına başlıyor. İstihdama yönelik yeni işyerleri açacaklarını söyleyen şirketin ortaklarından Abdulcelil Sak, "Sarıçam İlçesinde başlayan yatırımlarımız Karaisalı'ya yayılacaktır" dedi. Sak, "Özdemir İnşaat Şirketi olarak ilk yatırımlarımıza Sarıçam ilçesinde prefabrik konut ve işyeri yapımı ile başladık. 


Karaisalı merkezdeki Bilaloğlu Zeytinyağı Fabrikası'nı daha da geliştireceğiz. Son model zeytinyağı üretimi makinelerini getireceğiz. Yine ilçeye bağlı Karakuyu Mahallesinde 7.5 dekarlık alan üzerinde tavuk ve yumurta üretiminin yanı sıra küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık tesisi kuracağız. Geçtiğimiz günlerde buraların temelini mütevazi bir törenle attık" dedi. 


"YATIRIMLARIMIZ İSTİHDAMA YÖNELİK"

Özdemir İnşaat ortaklarından Abdulcelil Sak, diğer şirket ortakları ve çalışanları ile birlikte yeni yatırım yapacakları Torunsolaklı- Eğlence mahallelerine giderek yerinde incelediler. Karaisalı'nın Çatalan- Aladağ yolu ve üzerinde bulunan mahallelerini en...