02 / 05 / 2024

AB ve Proje Birimi

AB ve Proje Birimi

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

AB ve Apple arasında 14 Milyar Dolarlık Vergi Mücadelesi

AB rekabet düzenleyicileri, bir alt mahkemeyi geçersiz kılmak ve Apple'a İrlanda'ya ödenmemiş 13 milyar avroluk (14,3 milyar dolar) gibi rekor bir vergi ödemesi için Salı günü bloğun en yüksek mahkemesine başvurdu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

AB ve Proje Birimi Haberi

AB ve Proje Birimi

Kese Dağı mesire yerinin yeniden düzenlenerek turizme kazandırılması, Kuşadası limanının bisiklet yolu ile çevredeki 6 tarihi destinasyona bağlanması projeleri tanıtıldı. Çehresi değişecek Projenin her aşamasının içinde olacaklarını söyleyen CHP'li Kuşadası Belediye başkanı Özer Kayalı, "Böyle bir projenin paydaşı olmaktan çok mutluyuz. Hani biz dedik ya dünya Kuşadası'm konuşacak diye. İşte bu adımlardan biri bu projeler. Biz olarak bu projenin her aşamasında içindeyiz" diye konuştu.


Milliyet...