01 / 05 / 2024

ABank AND Plazaya taşındı

ABank AND Plazaya taşındı

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.

ABank Operasyon ve Teknoloji Merkezi, AND Plaza’ya taşıdı!

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.

AND 2015 Zirvesi düzenlendi!

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı!

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Crate and Barrel İstinyePark’ta açıldı!

Crate and Barrel, Zorlu ve Akasya Acıbadem’dan sonra Türkiye’deki üçüncü mağazasını İstinyePark’ta açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, “ 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz.

Crate and Barrel İstinyePark'ta mağaza açtı!

Crate and Barrel İstinyePark'ta mağaza açtı. Türkiye ve Rusya CEO'su Nur Akgerman." 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye'deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz" dedi

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı!

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, ' 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Ali Çandır: 267 bin tarım arazisi inşaata açıldı!

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 5 Aralık Dünya Toprak Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, tarımın başkenti Antalya’nın son 10 yılda 267 bin dekar tarım arazisini betona kurban verdiği belirtti.

Standard and Poor's İtalya'nın notunu BBB- yaptı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S-P), İtalya'nın kredi notunu "BBB"den "BBB-"ye çekerken, "durağan" olan görünümünü teyit etti. Açıklama S - P'in resmi internet sitesinde yayımlandı

En fazla kira artışı Antalya'da yaşandı!

GYODER ile ikinci el ve yeni konutlara yönelik emlak endeksleri hazırlayan Reidin.com, Türkiye Konut Fiyat Endeksleri raporuna göre yılın 3'üncü çeyreğinde en fazla kira artışının yaşandığı şehir Antalya oldu...

ABank 28 ilde 212 gayrimenkulünü 9 Aralık'ta satışa çıkarıyor!

ABank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 9 Aralık 2014 tarihinde Salı günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

ABank AND Plazaya taşındı Haberi

ABank AND Plazaya taşındı

ABank, Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni, Platinum LEED sertifikasına sahip AND Plaza’ya taşıdı.


ABank’ın, 2015 yılında hayata geçirmeye başladığı “Odaklı Bankacılık” dönüşüm süreci fiziki olarak da şekillenmeye devam ediyor. Banka, Okmeydanı’ndaki Operasyon ve Teknoloji Merkezi’ni ve bazı yönetsel birimlerini; stratejik konumu, modern mimarisi ve teknik özellikleriyle dikkat çeken, LEED Platinum sertifikalı Kozyatağı AND Plaza’ya taşıdı.


Bilgi sistemleri ile operasyon ve destek birimlerini kapsayan taşınma sürecinin tüm detaylarıyla planlanması ve yeni binanın teknolojik kapasitesi dikkat çekti. Bu taşınma ile ABank, Elmadağ’daki Genel Müdürlük ve AND Plaza’daki Operasyon ve Teknoloji Merkezi olmak üzere, tüm birimlerini 2 ana lokasyonda toplamış oldu.


Ayrıca, ABank’ın Kozyatağı Şubesi de, bankanın yeni mimari konsepti çerçevesinde yenilenerek; AND Plaza’nın giriş katında hizmet vermeye başladı.


Teknoloji üssüne, teknolojik bina


Konuyla ilgili bir açıklama yapan...