19 / 05 / 2024

Abant Köşk Otelini kim kapattı

Abant Köşk Otelini kim kapattı

Suudi Kraliyet Ailesi'nden Emir Khalid Bin Seaidan, Bolu Abant'ta 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ni kapattı, bahçesine çadır kurdu. Suudi ailenin gelmesiyle otele erkek girmesi de yasaklandı.

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

Akfen GYO otelini sağlıkçılara açtı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO) gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis Oteli'nin kapılarını açtı.

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Corendon en büyük otelini açacak!

2018 hedeflerini açıklayan Corendon Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels and Resorts ismi altındaki otel zincirine de 2018'de iddialı bir otel daha ekleyeceklerini ifade etti.

Mekke Abraj Kudai Oteli'nde inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Kırçiceği, Kuşadası'nda restoran ve otel açtı!

Kırçiceği,Türkiye'de turizm denilince akla gelen Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyor.

TEM Bolu Dağı Tüneli çıkışı trafiğe kapatılıyor!

TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar 3 ay boyunca üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

Abant Köşk Otelini kim kapattı Haberi

Abant Köşk Otelini kim kapattı

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı’nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı.


Otelin bahçesine çadır kurdurdu


Ramazan ayının bitmesiyle birlikte Abant Tabiat Parkı, Arap turistlerin akınına uğramaya başladı. Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, ailesiyle birlikte yaz tatili için göl kenarında bulunan 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli’ne geldi.


Önceki gün uçakla İstanbul’a, buradan da kiraladıkları cipler ve lüks minibüslerle Abant Tabiat Parkı’na gelen kraliyet ailesi, oteli 15 günlüğüne kapattı. 4 eşi ve çok sayıda çocuğu bulunan Emir Khalid Bin Seaidan 12 odalı lüks butik otelin çam ağaçları altındaki bahçesine de büyük bir çadır kurdurdu. Kraliyet...