06 / 05 / 2024

abbot bebek maması

abbot bebek maması

Market reyonlarında satılan bebek mamaları ülkede krize neden oldu. Bir markanın ürününden kullanan annelerin bebekleri ağır şekilde hastalandı bebeklerden ikisi hayatını kaybetti. Söz konusu mamalar toplatıldı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

A101’de 500 gram paket çay 44,75, Pınar Süzme Peynir kilosu 75 TL! 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

A101’de bu haftaki ‘Haftanın Yıldızları’ indirim kataloğunda peynir, süt, bebek maması, deterjan dahil çeşitli ürün grupları uygun fiyatlarla yer alıyor. Peki A101’de hangi ürün kaç TL indirimde? İşte ayrıntılar…

Bebek maması, atkı, bere, eldiven ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Türkiye'yi yasa boğan ve tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu depremden etkilenen vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette  Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatıldı.

Ayçiçek yağından sonra bir kıtlık daha geliyor! İşte marketlerde tükenen o ürün

Ayçiçek yağı ve şekerde yaşanan sıkıntıların ardından dünya genelindeki marketlerde bebek maması bulmak zorlaştı. Türkiye'de şu an böyle bir sıkıntı yok.

Hero Baby 3'üncü fabrikayı açıyor!

Global bebek maması üreticisi Hero, Ankara’da fabrika yatırımında bulunmak için çalışmalara başladı. Hero Baby Türkiye Genel Müdürü Ali Bozer, “İki ay sonra Almanya’dan yeni bir üretim hattını Türkiye’ye getiriyoruz. Türkiye’de 3’üncü fabrikamızı kurmuş olacağız” diye konuştu.

Şeyma Subaşı, Bebek'te açacağı kafenin inşaatını teftiş etti!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek'te kafe açmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı önceki gün kafe inşaatı teftiş etti, ustalardan bilgi aldı...

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesinin dekorasyonu tamam!

Şeyma Subaşı, Bebek'teki kafesini "Tamamen kendi tarzım bir kafe açıyorum" diye müjdelemişti. Kafenin dekorasyonu tamamlandı...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için Bebek'te dükkan kiraladı!

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz Eylül ayında evlendiği eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı için Bebek'te dükkan kiraladı.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Bensu Soral Bebek'teki 20 milyonluk eve hayran kaldı!

Bensu Soral’la Hakan Baş, Eylül'de evlenecek. Ev arayışına başlayan çift Bebek'teki 20 milyonluk daireye hayran kaldı...

Şeyma Subaşı Bebek'te kafe açıyor!

Güzel tasarımcı Şeyma Subaşı, Bebek'te tamamen kendi tarzı bir kafe açacağını açıkladı.

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

abbot bebek maması Haberi

abbot bebek maması

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), ülkede yaşanan bebek maması sıkıntısına dair soruşturma başlatıldığını belirterek mama pazarındaki şirket birleşmesi ve satın alması modellerinin inceleneceğini bildirdi.

FTC'den yapılan açıklamada, soruşturma kapsamında bebek maması sıkıntısı yaşanırken ailelerden yararlanmayı amaçlayan aldatıcı, hileli ve adil olmayan uygulamalara ilişkin inceleme yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, bebek maması pazarında yoğunlaşmaya neden olan faktörlere ve bu ürünlerde tedarik zincirlerinin kırılganlığına ışık tutulmasının amaçlandığı aktarıldı.

Bebek maması pazarındaki birleşme ve satın alma modellerinin inceleneceğine işaret edilen açıklamada, konuya ilişkin kamuoyundan da bilgi talep edileceği belirtildi.

FTC Başkanı Lina Khan, konuya ilişkin açıklamasında, Amerikan aileleri için endişe, korku ve mali yüke neden olan bebek maması "kıtlığına" ilişkin gelişmeleri izlediklerini kaydetti.

Komisyonun mama sıkıntısına katkıda bulunan veya buna müdahale etme kabiliyetini engelleyen faktörlerin belirlenmesi için soruşturma başlattığını...