14 / 05 / 2024

abd havaalanı projeleri

abd havaalanı projeleri

ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde iki havaalanı inşa ettiği iddialarını yalanlayan Pentagon, sadece bazı ikmaller yaptıklarını söyledi ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde iki havaalanı inşa ettiğine dair haberlere Pentagon'dan yalanlama geldi.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Afrika'dan umutlu dönen Türk müteahhitlerin gözü ABD'de!

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

Çeşme Havaalanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’ın projeleri arasında yer alan Alaçatı Butik Havaalanı’nın kamulaştırma ve tahsis çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Arslan, ''Proje için ÇED ve altyapı ile fizibilite çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz''dedi.

Pentagon'dan ABD'nin Suriye'de 2 havaalanı inşa ettiği iddialarına yalanlama!

ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde iki havaalanı inşa ettiği iddialarını yalanlayan Pentagon, sadece bazı ikmaller yaptıklarını söyledi ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde iki havaalanı inşa ettiğine dair haberlere Pentagon'dan yalanlama geldi.

2. Abdülhamid'in projeleri masaya yatırıldı!

Osmanlı'nın 34. padişahı II. Abdülhamid'in ölümünün üzerinden 98 yıl geçti. 10 Şubat’ta vefat eden 113’üncü İslam Halifesi Abdulhamid’in icraatları ve zamanın sınırlarını aşan projeleri birçok tarihçi ve uzman tarafından masaya yatırıldı.

abd havaalanı projeleri Haberi

abd havaalanı projeleri

Suriyeli askeri kaynaklar, Cezire'nin Rimelan köyündeki askeri bir havaalanının ABD tarafından yeniden inşa edildiğini iddia etmiş, Erbil merkezli BasNews de ABD'nin Cezire ve Kobani'de iki askeri havaalanının inşasına başladığını yazmıştı. ABD Savunma Bakanlığı'ndan bu haberlere yalanlama geldi. 


'Havaalanı inşa etmiyoruz' 

Pentagon Sözcüsü Jeff Davis, "Suriye'de ne havaalanı inşa ediyoruz ne de IŞÎD'e karşı savaşan gruplara eğitim ve malzeme iletiyoruz" diye konuştu. ABD'nin, Suriye'nin kuzeyine özel Güçlerden 50 kişiyi gönderdiği yönündeki bilgilere de atıf yapan Davis: "Orada insanlarımızın olduğu ve oraya bazı ikmallerin yapıldığı bir sır değil, ama bunun anlamıyla ilgili yorum yapmayacağız" dedi. 


Yurt...