30 / 04 / 2024

abd ikiz kuleler

abd ikiz kuleler

İkiz Kulelerin 11 Eylül saldırılarında yıkılmasından sonra ABD’nin en uzun binası olarak tasarlanan WTC inşaatı hızla tamamlanırken, aynı komplekse ait 4 numaralı bina bugün törenle hizmete girdi...

Dünya Ticaret Merkezi 1'in inşaat çalışmaları tamamlandı!

Amerika'da yer alan 11 Eylül 2001'de saldırıda yıkılan ikiz kulelerin yerine yapılan Dünya Ticaret Merkezi 1'in inşaat çalışmaları tamamlandı...

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Kastamonu İkiz Kuleler Sitesi 9.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Konya Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan İkiz Kuleler Sitesi 9 milyon 415 bin 770 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. ..

Kastamonu İkiz Kuleler projesi geliyor!

Akif Mimarlık, İkiz Kuleler Projesi ile Kastamonu Merkez'de 296 konut ve 29 dükkandan meydana gelen karma proje yapmaya hazırlanıyor..

Twin Grand Towers İzmir Torbalı'da yükseliyor!

İkra İnşaat&Petrol ve Grand İnşaat Petrol firmaları Torbalı Ayrancılar’da ikiz kuleler inşa edecek.10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlanıyor!

Diyarbakır’da, 1998 yılında alınan ruhsat ile yapılmaya başlanan ve 2003 yılında ’uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı’ gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kuleler, mahkeme kararı ile tıraşlanmaya başlandı.

Aydın Nazilli'ye ikiz kuleler geliyor!

Nazilli Kent Merkezi'nde bulunan Köy Garajı, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'ni yapan Yeni Yapı 'ya verildi.

Manisa İkiz Kuleler projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Oda ve Dernekler İş Kulesi ile MASKİ hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi.

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Elazığ Misland'ın ikiz kulelerinin inşaatı ne zaman bitecek?

Elazığ’ın dev yatırımı Misland’da yapılan ikiz kuleler neden hala bitmedi? Elazığ’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otel eksiği ikiz kulelerde neden değerlendirilmiyor?

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektöründe üretim fazlalığı var!

İMKON 2. Genel Kurulu, TOBB ikiz Kuleler'de yapıldı. Yeniden başkanlığa seçilen İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün can çekiştiğini belirterek, "Önüne gelenin müteahhit olmasından dolayı sektörde müthiş üretim fazlalığı var" dedi..

New York'taki ikiz kuleler yeniden açıldı!

New York'daki Dünya Ticaret Merkezi, 13 yıl sonra yeniden açıldı. 541 metre yüksekliğindeki One World Trade Center, yıkılan ikiz kulelerin yerindeki anıt ve müzenin de dahil olduğu alanda bulunuyor.

Metsan Nexus'un yüzde 42'si satıldı!

Metsan İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Metsan Nexus projesinin yüzde 42'si satıldı. 560 milyon lira yatırım değerine sahip projenin mimarı ikiz kuleler olarak bilinen Daniel Libeskind.

2012 en iyi gökdeleni Kanada Marilyn Monroe!

Amerika kıtasının en görkemli gökdeleni, Kanada'da bulunan Marilyn Monroe adı verilen 56 katlı ikiz kuleler seçildi

abd ikiz kuleler Haberi

abd ikiz kuleler

New York'ta, 11 Eylül 2001'de terör saldırısı ile yıkılan Dünya Ticaret Merkezi'nin (WTC) 4 numaralı binası hizmete açıldı.


İkiz Kulelerin 11 Eylül saldırılarında yıkılmasından sonra ABD’nin en uzun binası olarak tasarlanan WTC inşaatı hızla tamamlanırken, aynı komplekse ait 4 numaralı bina bugün törenle hizmete girdi. 


New York City Wall Street bölgesinde yer alan binanın açılış törenine katılan New York Valisi Mario Matthew Cuomo, "4 numaralı binanın açılışı, New York tarihinde önemli bir andır. 11 Eylül terör saldırısından 12 yıl sonra, bu bina ulusumuzun direncinin ve sağlamlığının bir sembolü olarak yükselmekte" dedi.


Görev süresinin son zamanlarını yaşayan New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg ise "4 numaralı bina, WTC’nin orjinal bölgesinde yapımı tamamlanan ilk bina olarak, New Yorkluların güçlü duruşunu sembolize ediyor" ifadesini kullandı.


Manhattan’ın...