17 / 05 / 2024

ABD projeleri

ABD projeleri

ABD' de, yasa dışı göçmen oldukları için ehliyet alamayıp, yasal yollardan iş bulamayan göçmenlerin ev kiralamalarına engel olacak bir karar, göçmenler aleyhine sonuçlandı. ABD'de yasa dışı göçmeler ev kiralayamayacak...

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Afrika'dan umutlu dönen Türk müteahhitlerin gözü ABD'de!

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

2. Abdülhamid'in projeleri masaya yatırıldı!

Osmanlı'nın 34. padişahı II. Abdülhamid'in ölümünün üzerinden 98 yıl geçti. 10 Şubat’ta vefat eden 113’üncü İslam Halifesi Abdulhamid’in icraatları ve zamanın sınırlarını aşan projeleri birçok tarihçi ve uzman tarafından masaya yatırıldı.

Abdülkadir Özöğür: Meram'da kentsel dönüşümün destekçisiyiz!

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür: "Belediyemizin heyecan uyandıran ve özellikle kentsel dönüşüm alanında çok önemli projeleri var. Biz de bu projelerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Gültekin kimdir?

22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin kimdir? Abdülkadir Gültekin, Gergül İnşaat inşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Satış Ekibi ilki gerçekleştirdi, ABD'de ofis açtı!

Beyazıt Luma, Onur Sürmeli ve İlknur Yüksel'in kurduğu Satış Ekibi Ltd., uluslararası olma yolunda ilk adımını attı. Satış Ekibi, Türkiye'de satış ve pazarlamasını üstlendikleri konut projeleri için gayrimenkul sektöründe ABD'de New York Manhattan'da of

Türk Telekom Okulları Projesi'ne ABD'den ödül!

Otuz bin öğrenciye okul kazandıran Türk Telekomun projesi, ABD merkezli Galaxyden en büyük ödülü almaya hak kazandı. Türk Telekom, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye genelinde 30 binden fazla öğrencinin eğitim göreceği okullar inşa etti

ABD projeleri Haberi

ABD projeleri

Nebraska eyaletine bağlı küçük bir kasabada, yasa dışı göçmenlerin ev kiralamaiarıyla ilgili yapılan oylamada, sonuç, yasa dışı göçmenler aleyhine "hayır" çıktı. 

26 bin nüfuslu Fremont kasabasındaki göçmenlerin ev kiralamalarına imkan tanımayan 2010 yılında çıkarılan göçmen karşıtı kanunun düşürülmesi için yapılan oylamada, 3 bin 798 "hayır" oyuna karşılık, 2 bin 571 "evet" oyu kullanıldı. Buna göre, göçmenlerin ev kiralamalarına izin verilmeyecek. Omaha kentindeki Fremont kasabasında, yasa dışı göçmen oldukları için ehliyet alamayıp, yasal yollardan iş bulamayan göçmenlerin ev kiralamaları da imkansız olacak. 

Kasabada, tamamına yakını gıda ve tarım sektöründe düşük ücretle çalışan Hispanik bin 15 göçmen yaşıyor. 

Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği (ACLU) Nebraska Direktörü Laurel Marsh, kararın, ABD vatandaşları da dahil olmak üzere, Latin kökenliler ve yurt dışında doğmuş görünenlere karşı ırkçı sınıflama...