29 / 04 / 2024

ABD San Franciscoda 8 teraslı daire

ABD San Franciscoda 8 teraslı daire

ABD'nin San Francisco şehrinde bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

San Francisco'da koronavirüsle zirve yapan evsizlik krizi çözülemiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da senelerdir çözülemeyen evsizlik probleminin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber zirve yaptığı, diğer bir taraftan COVID-19 salgını sebebiyle kentte konut inşasının yavaşladığı belirtildi.

San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesi reddedildi!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesini şehir denetim kurulu 8'e 3 oyla reddetti.

ABD'de yüksek kiralar çalışanları bunalttı: Otoparklarda ofis akımı!

ABD’nin San Francisco şehrinde artan kiralar girişimcilerin #WePark hareketinin başlatmasına yol açtı. Ofis kiralarını karşılayamayan birçok kişi yol kenarında saati 2.5 dolar olan otoparklarda çalışmaya başladı.

ABD’de 1. el konut satışları Temmuz'da yüzde 12,4 arttı!

ABD’de 1. el konut satışları, Temmuz ayında yüzde 12,4 artışla yaklaşık 9 yılın en güçlü performansını gösterdi. Ekonomistler, konut satışlarındaki artışı sektördeki iyileşmenin sanılandan daha kuvvetli olduğu şeklinde yorumladı.

ABD'deki Millennium Tower 40 santimetre dibe battı!

ABD'nin San Francisco kentindeki 350 milyon dolarlık Millennium Tower gökdeleni 5 santimetre yana, 40 santimetre dibe battı.

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

San Francisco'daki Taş Devri evi satılıyor!

ABD'de San Francisco kentinin dışındaki kırsal arazi üzerinde Taş Devri çizgi filmindeki evlerden esinlenerek inşa edilen bir ev 4.2 milyon dolardan satışa çıkarıldı.

San Francisco'da 49 milyon dolara 8 teraslı daire satışa çıktı!

ABD'nin San Francisco şehrinde bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

San Francisco'da 49 milyon dolara satılık 8 teraslı daire!

ABD'nin San Francisco şehrinde yapımının bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

ODTÜ Teknokent ABD’de yeni ofisler açacak!

Washington ’da ofis açan ODTÜ Teknokent, San Francisco ’da ise kuluçka ve hızlandırma merkezi kuruyor. Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve ABD’nin diğer eyaletlerinde de ofisler açılacak

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun!

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.

Kaliforniya Üniversitesi San Francisco depremini 10 saniye önce haber verdi!

ABD'nin San Francisco kentinde yaşanan 6.1 büyüklüğündeki depremi Kaliforniya Üniversitesi'ndeki erken uyarı sistemi 10 saniye önceden haber verdi. Sistemde ses ve ışık hızı arasındaki farktan yararlanılıyor...

ABD San Franciscoda 8 teraslı daire Haberi

ABD San Franciscoda 8 teraslı daire

49 milyon dolar fiyat koyulan daire, Oakland Körfez Köprüsü'nden Golden Gate Parkı'na kadar şehirdeki birçok manzaraya hâkim. 8 terası, 4 mutfağı ve 5 banyosu olan dubleks dairenin bulunduğu kulenin yüksekliği 120 metreyi buluyor. Satışa çıkarılan daire, 42 katlı kulenin son 2 katında yer alıyor. İnşaatı kısa zamanda bitmek üzere olan kulelerdeki diğer dairelerin ne kadara satılacağı ise henüz...