08 / 07 / 2024

Abd sigorta şirketi anthem

Abd sigorta şirketi anthem

ABD'de, sağlık sigortası şirketlerinden Anthem, aynı alanda hizmet veren bir başka Cigna şirketini 54,2 milyar dolara satın aldı.

Sitelerde oturanlar ve yöneticiler aman dikkat! Eğer başınıza bu gelirse büyük tehlike! 

Kadıköy’de, bir apartmanın bahçesindeki ağaç, rüzgarın etkisiyle park halindr duran araçların üzerine devrildi ve otomobillerde hasar meydana geldi. Sigorta şirketi, yaptığı ödemeyi almak için site sakinlerine icra yolladı. Peki sigorta şirketinin böyle bir hakkı bulunuyor mu?

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

TMSF, 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 21 faizsiz konut şirketi için tasfiyeyi başlatıyor...

Fmz Yapı Tasarım Ve Sanayi Şirketi kuruldu!

Fmz Yapı Tasarım Ve Sanayi Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye ile Abdülkerim Tok tarafından kuruldu.

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Kamu ihalelerine yeni düzenleme!

Kamu ihaleleri için yeni düzen yapılması planlanıyor. Kamu İhale Yasası’nda yapılması planlanan yeni düzenleme ile aşırı düşük teklif veren istekliler sigorta şirketi teminatıyla ihaleye katılabilecek.

ABD'li milyarder Eli Broad hayatını kaybetti!

ABD'li milyarder Eli Broad, 87 yaşında hayatını kaybetti. ABD'de gayrimenkul ve sigorta sektörlerindeki büyük projelerle bilinen ve bu projelerle servet sahibi olan Eli Broad'dan kötü haber geldi...

ABD'de ev alanlar kazançlı çıkacak!

ABD’nin önde gelen emlak broker şirketi International Realtors Group, Türk yatırımcılara Miami ve Baltimore kentlerinde avantajlı şartlarla ev alma imkanı sunuyor.

Abd sigorta şirketi anthem Haberi

Abd sigorta şirketi anthem

Anthem, Cigna’yı satın alarak ABD sağlık sektörünün en büyük şirketi oldu. Anlaşma sonrası Anthem’in 115 milyar dolarlık geliri ve 53 milyondan fazla sigortalı hastası olacak. Her iki şirket, ABD nüfusunun yüzde 17’lık kısmına sağlık hizmeti veriyor. Anthem CEO’su Joe Swedish, son yaptıkları anlaşmayla daha iyi sağlık hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi. 


Geçtiğimiz ay Aetna isimli sigorta şirketi, Human şirketini 37 milyar dolar değerinde satın alarak bünyesine kattı. Son zamanlarda sağlık sektöründeki hareketliliğe dikkat çeken uzmanlar, Düşük Maliyetli Sağlık Sigortası (ACA) (Obamacare) yasasından sonra daha çok vatandaşın sigorta almaya çalıştığını bu nedenle şirketlerin birleşmeyi tercih ettiğini belirtti. Yeni yasa sonrası sigortalıların sayısı artarken, devletin sigorta şirketleri üzerindeki baskılarının da arttığı kaydedildi. 


Öte yandan, ABD’nin eczane devlerinden CVS, sağlık ve ilaç hizmeti veren bir...