30 / 04 / 2024

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.



Dijital bankacılıktan sonra dijital sigortacılığa da ilgi artıyor. Bankacılık ve sigorta sektörünün iki önemli markası Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak Fibasigorta’yı kurdu. Dijital sigortacılık yapacak olan şirket, güçlü teknolojik altyapısıyla müşterilerine en uygun çözümleri üretmeyi hedefliyor.

Fibasigorta, gelişen yeni nesil teknolojileri iş modeline entegre edecek. İş zekası, makine öğrenimi, yapay zekâ, büyük veri ve analitiği gibi yenilikçi sigorta teknolojilerini kullanacak olan şirket, böylece geleceğin sigortacılığına adım atmış oldu. Şirketin stratejini ve iş modellerini bir yıldan daha kısa bir sürede titiz ve özverili bir çalışma sonucu oluşturduklarını kaydeden Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, Fibasigorta’nın güvenilir, kolay ve hızlı sigortacılığın en önemli aktörlerinden biri olacağını dile getirdi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön