21 / 05 / 2024

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.



KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ HİZMET

Öztürkoğlu, Fibasigorta olarak müşterilerinin en çok sigortaya ihtiyaç duydukları yerde ve zamanda, onların satın aldıkları ürünle ilişkili kişiselleştirilmiş sigorta ürünü hizmeti sunacaklarını söyledi. Dijitali merkeze alan dinamik yapısıyla geleneksel sigortacılık anlayışını yeniden yorumladıklarını belirten Öztürkoğlu, müşterilerine hızlı ve güvenli bir sigortacılık hizmeti vaat ettiklerini ifade etti. Öztürkoğlu, ayrıca, sigorta ürünlerini teknoloji ile dijitalleştirerek müşterilerine hızlı ve düşük maliyetle sunacaklarını belirtirken, “Fibasigorta olarak yarattığımız bu değer zinciri ile dijitalin yarattığı dönüşüm sayesinde, müşterilerimiz günlük işlemlerini tek ekrana sığdıran uygulama ile ihtiyacı olan poliçelere kolay, güvenilir şekilde ulaşabilecek” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön